KOL爆「人妻Coffee無從良」出席富豪飯局 狂爆行內秘聞多人榜上有名

1001 回覆
1218 Like 42 Dislike
ching又有野爆
連登仔:全部都係_
幾時有片
ming狗得罪成個黃圈 收左隊成年都仲搵緊大錢
佢甚至連百萬youtuber都唔係

而且照你咁講 做雞俾人踢爆個風險仲大過你所謂既"關公災難"

你地個圍爐post入面其實可唔可以搵到個真係正常人出黎討論

而唔係trust me bro...
兒登他好天真

你講嘢d mindset好似 Coffee

Coffee你好
Ching,夏蟲不可語冰同佢哋講咁多佢哋都會繼續「我唔信!我唔信!我唔信!」咁叫

月入六位數嘅人唔可能出賣自己架
佢就係覺得,做kol可以繼續做幾十年,每月穩定賺幾十萬,所以唔駛出嚟做雞
佢否定晒其他人認為佢覺得每月賺幾十萬唔係必然,襯後生仲有富豪要不如出嚟做賺哩啲easy money 嘅可能性
pin
Coffee同咖口厘都生過,富豪邊使玩呢啲,viu大把後生女啦,
邊個同你講 sunny 唔洗陪訓
講咁多廢話,講幾錢有乜服務就得,唔洗係咁幫佢賣廣告
都痴鳩線, 睇完個條友SEAN根本無UP過哩件事....
唔知乜春首文話KOL講, 但後文就MATCH咗係佢擺撚明鳩UP或搵人頂咗隻死貓.

常理來講, 一係股票/生意奶咗鑊勁囉...
唔係都係吹水抹黑完搵條友食死貓.
因為佢是戇撚鳩的,佢好缺乏別人嘅認同
唉無野了 頭先大意左 無發現你原來係cctoy 手足

你講得岩 我都係出返去先
好正
其實如果你係純品應該好快冇人信

但如果爆出黎大部份人都信既話, 咁你要反思下係前半生做左d 咩...冇得賴...
肯定有好多kol有做 但coffee依家應該唔會啦 正常計下數 佢自己依家搵到幾多 去富豪飯局收到幾多 你當啲富豪真係on9咩 會拎幾球出黎同你訓一晚?
爆咁耐都唔知爆左D乜柒
search唔到 有無咩關鍵字添
想要廣告 係要陪d 大老闆的 唔訓點有廣告
天真係你定我
聽到兩個字就當係做雞既畫面?
去過咁多嘅所謂富豪飯局
都係成班一齊食飯吹水 完全見得人
有興趣嘅咪抄牌私底下再發展

俾錢嗰啲另計 但照舊一樣場面
只係銀碼私底下同你傾 通常有個所謂嘅雞頭負責

點解要一口咬定佢係出席收錢嘅飯局??
人哋只係話去富豪飯局 = 收錢做雞?
sean lam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞