KOL爆「人妻Coffee無從良」出席富豪飯局 狂爆行內秘聞多人榜上有名

1001 回覆
1218 Like 42 Dislike
追po la 連登咪幾十個po 囉
哩啲真係食名氣 佢個樣其實剩係女仔會覺得靚
有冇終培生咁有錢
唔係富豪=要做雞?

無話多唔多 但月入六位都要做雞
咁連登仔fg 50k 係咪全部都慘過做雞?

用下腦先再答 thx
siu4
搵都唔搵做伸手黨都算 有人答咗又唔追post
bye
人地家事我地外人點知
分分鐘兩公婆各自精彩啦
維持住個家庭只係for 個b only
喺痴線西post po返過黎
回顧coffee那些年的江湖大嫂飯局
新時代女性 結完婚生埋仔都繼續做
為廿一世紀女性樹立好榜樣

與上海仔每周 gathering  Coffee做馬主等收車

上海仔是江湖猛人,但他亦有柔情一面。上月 20日,他為 Coffee搞了個 25歲生日會。當晚上海仔脫去招牌墨鏡,身穿白色中山裝,以白馬王子 look現身,還含情脈脈看着 Coffee許願及切蛋糕,明眼人一看就知道上海仔對 Coffee非常有意思。

上海仔出手闊綽, 9月以 6位數字在澳門為 Coffee大搞生日會,日前再被踢爆 9月初花數百萬令 Coffee榮升馬主, Coffee身價簡直三級跳。

據知有財有勢的上海仔每星期都安排 Coffee搭直升機過澳門約會,又承諾女方一考到車牌就任她揀選心愛跑車。

直擊Coffee為江湖猛人賀壽

[/quote]

日前,本刊發現,Coffee現身本港另一位江湖猛人寶明(冼保名)的壽宴,場外有十數名警方人員佈防戒備,場內則有過百江湖人士, 濟濟一堂,場面熱鬧。姍姍來遲的Coffee約在晚上九時許到達,記者發現,場內不少大隻紋身壯漢,一見Coffee都畀足面叫聲「Coffee姐」跟她打招呼,加上一入場即被幾名大漢夾道歡迎,Coffee忽然似足江湖大嫂,頗具氣勢。
31年樓齡
咁天真
source就唔會比,想知就自己識下啲ibanker,問下佢近排有冇同客去天后
邊兩姊妹?
香港有幾多女星可以ig同youtube同時百萬
應該得gem同佢
邊條KOL講都唔撚登佢IG唔貼圖
講乜經....純文字討論?
coffee就唔知有冇
但係lilian kan就一定有
希希舊愛阿美顏怪都有人執到當寶
邊樹恨得咁多
懷疑abc 唔識睇香港新聞
痴線西做倒野
或者你見識少啦,講事實係難接受啲,好嘅好嘅
月入六位數係好多 你一世都搵唔到咁多,OK嘅!你贏
唔阻你繼續幫偽人做到宣傳易
食花生都要理人個樣有花生就食啦
勝和會唔會出刀手
咁catgirl呢?唔通佢都有黑材料
所謂既富豪飯局我去唔少
其實冇大家想像中咁核突
有分俾錢同唔使俾錢
好多都係純粹係有錢friend叫埋一齊食飯
大把人去飯局係識朋友唔係做雞 食完就走
有興趣嘅咪抄牌之後佢哋發展自由發揮
俾錢嗰啲又另外一回事
咖啡姐無做過雞
信唔信出律師信 (諗下又唔出了)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞