KOL爆「人妻Coffee無從良」出席富豪飯局 狂爆行內秘聞多人榜上有名

1001 回覆
1218 Like 42 Dislike
以我所知,以前有條女出過幾首歌,之後又拍過幾個廣告、電影,好快已經唔使做,有澳門猛人送車送樓送舖,最仲要係,個猛人玩咗一排,條女已經一世無憂,又試問嗰個coffee有咩咁把炮,每年搵到幾千萬!?小朋友你見識太少啦

係囉 送俾我都唔要
劉馬車加對假波
劏雞還神
呢啲男人真係冇撚用
至於點解YouTuber會收到錢呢?因為上載每一條影片中,都會有Youtube廣告插播,可能係開頭或者中間,每次播放廣告,YouTuber都會有分成。例如大J曾經透露過,每1000次觀看,大約會有10蚊收入,而觀看次數係會一直累積,所以上載嘅影片越多,收入自然越高!

第1位 emi wong 單月廣告收入:港幣$198,633

第2位 JASON(大J) 單月廣告收入:港幣$180,979

第3位 笑波子 單月廣告收入:港幣$134,878

第4位 職人吹水 單月廣告收入:港幣$95,332

第5位 Coffee林芊妤 單月廣告收入:港幣 $69,449

百萬人睇youtuber,唔係百萬收入既youtuber
呢個整合好好
都值千千既
等follow升夠就share佢既老千搵錢計劃
係呢度班傻仔先信到佢十足十
條友開嗰堆名最似出嚟做係陳詩欣同蔡嘉欣,前者唔係嫁有錢人後者直情拜金到痴線
洗底洗得咁成功
如果佢都做到女性典範,會唔會侮辱咗正常女人
點解要咁極端 韓紅同coffee 你會屌邊個?
痴線西成班sean哥sean哥咁叫
咁耐圖都冇張,得班弱智港女西信到十足
一線女明星接個廣告幾百萬咪一樣會比人包,
做個youtuber有乜撚嘢咁巴閉
其實佢係邊個 呢排有追
但唔識佢
以Coffee佢依家個江湖地位,
應該做埋扯皮條呢範
no photo no talk
倪匡:女人一旦做過雞,就返唔到轉頭
飯局有乜出奇 食個飯唔洗上床又有錢袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞