KOL爆「人妻Coffee無從良」出席富豪飯局 狂爆行內秘聞多人榜上有名

1001 回覆
1218 Like 42 Dislike
有冇訂閲频道,聽人仆街最開心
sean哥po片咖啡姐會唔會變sabrina 2.0 事業家庭一鋪清袋
唔好咁多廢話,有圖有流出再講
唔想純文字討論
好朋友幫手慶祝生日啫
純粹用理性分析就係幫偽人做宣傳易
不過都明既
呢個POST大部份人都係痴線西個圍爐post屈左咁耐
難得有機會出黎透下氣仲唔出咩

根本無答過問題
月入6位數係香港唔可以話好多 但絕對唔係細數目
而且唔係十幾 係幾十

月入幾十的確未去到富豪
但唔係富豪=要做雞說服唔到我
陳詩欣好撚淫
可唔可以唔好覆廢話

trust me bro
最好佢自己成世無行差踏錯
sabrina仲有心情日日打golf
最好有證有據
連登仔最想睇到佢家破人亡 夫離子散 個仔入孤兒院 佢對波自體爆炸
係喇…ig百萬youtube百萬月入十萬就可以唔稀罕啲富豪飯局

係咪保證你做到六十歲先?唔覺意一個公關災明星變暗星點算? price in 咗風險未?

做廣告,唔駛同人分?
賣衫,唔駛打本?唔駛自己出錢做channel stuffing?本邊度嚟?

身邊啲豬朋狗友,唔駛拍片唔駛做,搵得多過你舒服過你,你恨唔恨先?

以前識開啲世叔伯,時不時又打電話嚟噓寒問暖,你會唔會心郁郁?
佢老公真係豁達
被朋友背後笑到面黃
花生大特賣
係啦知你覺得幾十萬月入一定好多啦,你一定搵唔到咁多啦,你去做雞都搵唔到啦,大家都知架啦

講咁多經唔信咪唔好信,唔信又要入嚟繼續吠呢樣個樣,咁你講完唔信點解繼續喺度賴死唔走?
sean哥話有片 大家咪敬請期待
咖啡冇做過做乜彈弓手
你又唔識啦
有錢人咩都玩過晒玩到謝
生過仔人妻可能反而少玩
黑道臭雞
咁都可以翻身
香港人真係笑貧不笑娼既表表者 奇撚怪
同感 唔係話佢宜家好有米
但唔覺佢要走返出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞