KOL爆「人妻Coffee無從良」出席富豪飯局 狂爆行內秘聞多人榜上有名

1001 回覆
1218 Like 42 Dislike
唔好唔記得 連登仔 公屋大多
唔洗咁認真 班友搵萬幾蚊 餐餐帶飯 唔好話富豪飯局 同朋友出去食都要左度右度
咪係,至少出席飯局合照都俾張黎睇下
講真Coffee以佢今時今日搵錢嘅能力,根本可信程度好低喇

淨係做咗自己牌子已經發大達

利申:有同Coffee合作過生意
其實佢殘廁扑野就無所謂既,只係d 手法就好撚劣所以唔鐘意佢
同佢之後次次loop 黎loop 去都係隔一排就請人做新聞
但好多人buy 都無計
呢個社會越上到位既就係呢d 面皮夠厚既人
學你咁講,大台唔使出去搵廣告,啲廣告自己會送上門啦
好多女星有價一d都唔奇啊
但如果完全冇証據拎到出嚟
純粹9up就唔該收皮
但佢間花店搵好多錢
🍇
支持 爆料
呢度埋單論譠,同fg50k一樣,會員都有個咁嘅老婆,一啲都唔奇
夠100k屌你老母又呃傻仔
佢做直播收錢賣product 廣告
產品出鏡30分鐘 講解5分鐘都要收30萬(2年前問既價)
呢d飯局如果一坐坐兩個鐘 應該最少要7位數字啦
而該名KOL未有收口,更揚言夠100K就公開大量黑材料

咁link呢
每個人都有個價嘅
平時約女仔又好聽人講俾錢約飯局又好
女仔個心點諗我唔知
有事冇事佢地把口都係會講:食餐飯姐
但男人就係咪都諗屌閪
vivitam好撚正
夠100K 我介紹羅茲威爾外星人比大家識
著得條YOGA褲扮乜撚淑女拎牌坊丫
花生
所以話 咩男人叫雞污糟
隨時個老婆都係比地盤佬 啊叔屌過都唔定
典型咬住最TOP 幾個 YOUTUBER 黎呃CLICK RATE啦,

以前老燒, 碌撚果D, 大把人咬住佢地爆料, 一樣操作
有冇link??
我google打sean哥唔係香港人黎嘅??
look到而家都未有咩猛料爆既, 即係點呀?
都幾搞笑 人地網上鳩噏吸followers都有人報
係po就po張正面當事人相啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞