[HKUST] 科大討論區(30)- 紀念劉曉波

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

準新人

準?邊撚度準啊睇過!

準過你柯尿個陣
btw BBA program

入科大悔終生

轉揸91m更稱心

91算啦

做uber 咪仲好

準?邊撚度準啊睇過!

準過你柯尿個陣

入科大悔終生

轉揸91m更稱心

91算啦

做uber 咪仲好

無Tesla

準過你柯尿個陣

入科大悔終生

轉揸91m更稱心

91算啦

做uber 咪仲好

無Tesla

Lang tutor Nxxk Wxxg有架

入科大悔終生

轉揸91m更稱心

91算啦

做uber 咪仲好

無Tesla

銀龍毒L(有女有車)

轉揸91m更稱心

91算啦

做uber 咪仲好

無Tesla

銀龍毒L(有女有車)

有錢有樓有女有車
爛grade

91算啦

做uber 咪仲好

無Tesla

銀龍毒L(有女有車)

有錢有樓有女有車
爛grade

你好似要讀LABU
Fina2303邊個tutor好grade d 下個sem要讀 本身已經廢 唔好再爛
Fina2303邊個tutor好grade d 下個sem要讀 本身已經廢 唔好再爛

你知邊個有份教?

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大
因為一定有成班痴線佬chur爆個分
呢d已經唔係prof既問題

Lynn好grade d但未必教

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大

Lynn好grade d但未必教

唔係全部人一齊拉架咩
Lynn聽聞教書好撚廢

Exams同一份
拉curve 跟prof

91算啦

做uber 咪仲好

無Tesla

銀龍毒L(有女有車)

有錢有樓有女有車
爛grade

你好似要讀LABU

係啊
Spring 1003已經係佢啦
幾時可以J kitty?

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大

Fina 有冇手足有notes可以比我睇吓會教啲咩
fina 法國婆

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大

咪撚讀fina啦屌
招女友

我今年20 身高1米38 有肌肉好大隻 gpa過2 有父幹(屋企買左架單車比我)

召喚 cfu 貼圖

招女友

我今年20 身高1米38 有肌肉好大隻 gpa過2 有父幹(屋企買左架單車比我)

召喚 cfu 貼圖

cfu ho ball

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大

TVM NPV IRR WACC CAPM SLP

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大

TVM NPV IRR WACC CAPM SML

e卡齊啦
但其實邊個教分別唔大

TVM NPV IRR WACC CAPM SML

講開又講
我地個sem final係咪叫淺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞