[大撚獲Post都無人開] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(367)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Bjai
呢個唔錯咁喎!
可唔可以井多少少
聽日又要俾惊屎屠
冇廢老 Ad手軟腳軟 westbrick starting 等唔切啦
Russell Westbrook 47M (到期約)
Anthony Davis    38M
Lonnie Walker IV  6.5M (夏天新簽,富堡)
Kendrick Nunn   5.3M (去年簽的,富堡)
Damian Jones    底薪 (夏天新簽)
Wenyen Gabriel   底薪 非保障
J.Toscano-Anderson 底薪 (夏天新簽,富堡)
Thomas Bryant   底薪 (夏天新簽)
Troy Brown Jr.   底薪 (夏天新簽,富堡)
Austin Reaves   底薪 非保障
Max Christie    底薪 (夏天新簽,今年二輪)
Scotty Pippen Jr. 雙向 (夏天新簽,富堡)
Cole Swider    雙向

加埋ad 廢老都係富保
太監仲屌湖人唔做野真係搞笑
根本湖人已經只可以簽皇上既人
太監話做野就係扔多兩年frp出去等湖人沉多兩年
唔敢睇
KCthree 又7成3分
kuz打到成個準all star
原來吾皇最需要既人就係自己踢走果班
跟住吾皇又比kings屠
吹到所有trade都關佢事 係既話個時騎就唔會trade ki啦
btw Suns Trying To Reengage On Jae Crowder Trade
快D試下啦 dllm pelinka
Lakers’ starters vs. Sacramento:

Anthony Davis
Wenyen Gabriel
Troy Brown Jr.
Lonnie Walker IV
Patrick Beverley

有冇機會贏
原來叫龜過黎唔關佢事
你都係縮返入佢老母個閪啦
kcp同kuz正正係龜既交易包
你話走猴 走禿仲可以話唔關佢事
真係想廢老快d走
你件弱智仔真係唔好入湖po
ad打4
件雞脾唔明點解可以打NBA
湖唔係咁廢既話一早冇波打
勤力係佢唯一賣點
上年未拎保障合約果陣打到幾好
今年就
羅仔合約年都打得咁廢
係咪已經廢左武功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞