[大撚獲Post都無人開] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(367)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
俾個廢青搞到唔簽返猴
睇猴SM台仔好過睇廢老
湖人目前戰績 2 勝 10 敗(11/13)
勝率僅 1 成 67 為全 NBA 第 30 名

【各項團隊數據排行榜】
🟪 投籃命中率 - 第 26 名
🟪 三分命中率 - 第 30 名
🟪 真實命中率 - 第 29 名
🟪 進攻效率 - 第 30 名
🟪 防守效率 - 第 21 名
🟪 淨勝分 - 第 29 名
🟪 助攻 - 第 25 名
🟪 面對勝率 50% 以下的球隊沒贏過,也是全 NBA 唯一這樣球隊

認真同Blake Jc xhenry 蝦餃老母 hill 殺鬼個時有得抽下
個期係戰積柒 但睇得仲開心 Jordan hill入球中距都J得落 依宜睇都費撚事
咸狗再咁落去唔教得幾耐了同埋AD應該好快收皮加速2-80
以前雖然隊波人腳閪但都有一兩個球員有亮點
N.Young 有球味 笑煮 jc比到假希望人

依家三巨頭 大龜同ad廢還廢係場上都叫係勤力打波
但條廢佬守又唔撚守 攻又拖足廿四秒 跟住傳炸彈/step back 3
真係睇都唔想睇
V依啲有潛力但係冇球權
今年揀隻Christie又因為三巨頭個壓力 唔比球權養
終於明點解火腿哥贏波要淋哂冰慶祝
原來冇幾多場會贏
個陣熱血輸波都好睇
打埋今場就15%勝率
兩個top5球星
占球皇今場出唔出
我皇唔打無信心既仗
無人睇波
又燈
Ad打無內線嘅nets咪叻囉
炒左咁多場既none 最後2秒都唔敢試下
Nunn
Nunn個種廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞