[大撚獲Post都無人開] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(367)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
以前覺得禾仔5小廢撚到
D PLAY又簡單
估唔到有人仲可以超越佢
呢D咁既垃圾PLAY 連打2K 都唔撚用啦
條友係bucks頂過幾場head coach已經知冇料 如果唔係使鬼做咁多年助教而家先做到hc wor
一隊波有3 個star 都可以包尾真係
唔明點解雪RYAN
下下跟game plan 打得好嗰啲夠鐘就要換人
諗起季尾無Pick 又繼續食唔皇就灰
同埋好撚憎WB而家入完波勁撚招積又成日挑釁人
隊波2-10仲有面做咁多小動作
尾段個時繼續用龜同黑柴PNR好撚過

連入左幾球個run 之後換走龜
ON撚99
成班垃圾
歷史最快比人炒hc 係幾多場
我見到好嘅地方係龜同AD進攻上有起色
但防守就屌那媽

雪ryan唔係問題 因為果場射果球三分 佢果場未入過三分 但屌那聲 Gabriel 狀態ok咪畀佢同ad打雙塔囉 ad拉出嚟 拉到啲高佬 最少 個進攻底有空間做二次進攻 屌那媽 邊撚個堅持打小球 屌撚咗兩季 仲on99
咁既數據都贏唔到波 咁睇黎真係要幫燒鵝抽狀元
2-80。
close game line-up 完全唔work
迷信Patbev守Fox同AD打5,進攻塞死晒,防守咪又比Fox輕鬆切傳射
守唔撚到fox
呢場既Gabriel 搭AD打雙塔close game真心會work
起碼減輕Fox切入威脅,同埋點都留隻長手怪switch去干擾Fox pull-up jumper
六成八命中 打閪咩
成個第4節比fox屈同一招
Mike Brown in Lakers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞