[大撚獲Post都無人開] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(367)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
最好笑不斷簽d傷到打唔到既球員食住d位

個gm 廢到on撚9 都仲做緊
L B J盡左力啦
睇做咁bj 儘力
係咪要全形字好睇啲
市場究竟有無一個中鋒同鋒線係free agent可以過黎 上年衰極都有howard頂下5號位 Stanley Johnson 又頂左一排 起碼ad可以落4號位打一陣 雖然唔係多 咁樣打法ad過撚到11月? 咁不如trade啦
MELO同DHOWARD
個三巨頭個cap食左咁多
gm仲可以點做有料簽大約既你冇錢簽 有料底薪既唔洗去湖 除左簽d受傷既人搏佢地打番起同搵冇人肯簽個班之外仲可以點
猴去左台灣啦
2月近了
皇上就快出post了
Playoff mode activated 💯💯🙏🏿🙏🏿🤴🤴🦍🦍🦍👑👑
廢老頂到5號啦
下場西岸頂尖對決
就咁睇個陣會唔明啲錢用咗喺邊
Wb 4千7百萬
廢老4千4百萬
玻璃 3千7百萬
癲狗 千3萬
其實依家最好嘅做法係咩都唔好做
反正今年做咩都救唔番
留番所有assets同cap space下年fa啦

睇死湖人都係唔敢trade lbj架啦
Lbj份約唔計今年仲有兩年
以湖人角度睇姐係要喺呢兩年再衝多次冠
所以留番所有assets下年部署係最好
雖然今年戰績係會好柒會對唔住球迷
但做埋啲衝動trade浪費assets就死十次都唔夠
要講嘅係咁多
今季都應該唔會再點睇湖人住
各位手腳下季見
跟住淨低嗰班人一有三四個同場啲攻守就好似人哋垃圾時間出啲後備咁
簽左TB既
但條友傷左
豬M
唔係唔敢trade lbj
係要貼pick trade lbj先會有人肯要
佢咁既防守三分能力咁既錢唔係覺得有人肯要呀
除左你話賣波衫之外 場外場內佢咁既人工都冇一隊需要佢
呢三年clippers 打親湖特別醒神
打到所有人hot 哂

見親Zubac就見到當初magic Johnson 幾on9
炒哂湖人班西裝友算啦
完美演繹咩叫玩爛一副好牌
除左重建根本無路行
今年攞爛 pick 都係益人
下年都唔見得好有競爭力
豬八治真心廢,但都已經屌打湖人
十年一冠 00 10 20
用7年時間 2030冠軍就喺湖人啦

其實要有返啲pick 我諗起碼4-5年先會有嘢睇
想像下...
LBJ 44m
AD 37m
KCP ~15m (Bird, 好似有)
Kuz ~13m (Bird)
Caruso ~10m (Bird)
Lonnie-walker 中產
Austin Reaves Rookie約
TB 老底
是但比多隻C 老底

到AD, Kuz, Caruso換約又差唔多時間Cap大升
剩底既老底/中產唔執Lonnie-walker, 仲可以用黎執多隻進攻發起點既option, 所謂"幫輕"LBJ (事實上AC同AR係有潛力打到呢個點)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞