BMW車主討論區 [ 4 ]

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
巴打真心respect, 養多過一架車, 仲要玩返BMW
係愛呀

可能巴打有n架車, e93, f30 係其中兩架
真係愛
我兩部車同樣都係白色 紅籠
最撚好笑老竇老母分唔出
之前見到有e系120i開逢玩,玩款真心正
Yes! E系cab 都幾型
Btw 120 cab 少見
德國買咪算囉
你明顯係玩老豆老母, 唔係玩車
除咗engine唔同, 有咩原因會買兩架3系?
邊架先邊架後?
同埋揸落大唔大分別, 定係engine唔同, 已經好大分別?
求分享
幾錢左右, 轉灣杯架壞咗好唔方便
成套換 無得就咁換
我都壞咗 不過我無理 綁條繩繼續用

唔係逐個換?
淘x無轉右款,得轉左款
唔係,佢係個滑槽壞咗
整就整到既,不過哂時間功夫,
成套買仲快,一拆一裝搞掂

淘仔無賣香港款
好彩淘x 無,買咗都無用
其實我first car 係e93 攞嚟去威
之後發覺原來要車屋企人好撚唔方便 所以買多部f30 328
原本諗住買f10 528 m sport 但係可惜搵咗好耐都冇盤
所以買f30 sport(全原裝 遲啲改 m sport body kit 之後再改痛車

分別就真係大 f30 方便上落 車尾箱又大
Engine e93 直6 n52b25 na 好慢 但我改咗喉 好靚聲
f30 直4 n20 起圍好撚快 遲啲會上stage 1 2
528有咩特別,認真問
下部車想搵f30 想比較吓
暫時見到F20嗰款係咁 應該就咁cup落去 擺下卡同車匙好似幾方便 但應該for 左軚 想個杯架係左面多啲
所以無等淘,要係香港買件,
應該就係德國汽車零件
個名唔知有冇錯
Yup
好 我睇下 Thanks
e93呃唔呃到港女, 似呃到仔多D
直六應該食油好多
揸山路邊架爽D, 新一代好操控D?
揸E狗肉唔敢車女, 錢七一部, 自己揸下, 爽下就算
利申毒撚無女車
640不如435
640gc太撚肥唔好揸
附上舊圖 利申是爸爸的

5系 (f10)係長身同比較大 坐落去會舒服勁多 豪華車
3系(f30) 寶馬入門車系

528 副engine 都唔錯有245hp
如果你真係想買528 建議你買 m sport 版
女呃到掛
之前開蓬係mk D女係咁望
最緊要部車乾淨
食油所以拎來做假日車
山路應該點都係f30 新一代好啲 turbo 車
吓 睇你點樣改車咋喎 好主觀
你自己google e系改車 好多都好撚型

正啊 n55
435就…我唔會再買單門車
想兼顧屋企人
640 535 528
屌之前28 car 有個人放640 8蚊 問佢十問九唔應 on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞