(2022-2023總冠軍(Summer League))NBA波特蘭拓荒者討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
贏10分又倒撚哂
送頭比死神杜
Nur 又漏氣
會員係咁鏟入去fadeaway做乜撚野
一野3分射咗佢都冇咁嬲
Foul Ben戰術
連simmons都起機入ft
垃撚圾
Dame傷完狀態好差
成撚日想射罰球
屌你老母廢鳩垃圾拓 打隊廢物爛網都輸9埋 對面送比你加鐘都唔撚柒識守比人負鳩碌tip 入 我真係屌死你全家墜機死啦
nurk真係好撚垃圾
炒幾多球easy layup
食撚屎啦
今日有出既時間算係咁啦
反而dame真係戰犯級,下下單打又低效
同埋simons
Dame simons 兩件都垃圾戰犯啦 唔撚識打波咁
我接受唔到
佢籃底把握力應該係全聯盟正選center最低
人地基本食硬嘅easy two/add one佢永遠都冇
而家嘅offence都唔再需要佢啲所謂傳導
得返勉強叫above average嘅防守攞得上枱面
垃圾拓我屌死你全家
今場coach都要孭鑊 臨尾防守嗰play仲出dame 加ant… 同埋我都唔撚明點解要用hart mark KD 買grant 把撚 同埋sharpe 打得咁好又唔出多啲
The Portland Trail Blazers are signing G-League center Ibou Badji on a two-way deal, sources tell ESPN. With a 7-foot-9 wingspan, he’s been one of the top shotblockers outside of the NBA. Badji had been with the Wisconsin Herd this season. Blazers are waiving center Olivier Sarr.
應該預Sarr今年都養唔好傷、然後Nurk唔操fit返淨係得20分鐘貨、要多個backup頂10-15分鐘
真係,守一球換little出嚟都好過dame同ant
Gp2又抖多兩個禮拜,想快啲睇Full team
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞