近排學識左淘寶 唔洗再係香港買野了

697 回覆
1162 Like 422 Dislike
拼多多我係用WeChat Pay HK,開微信大陸錢包掛HK中銀信用卡買(掛新卡收0.5),買野收1.5定2%手續費
芒貼淘佬果啲有埋個模俾你抺乾淨一吸落去就得,唔使慢慢對
岩岩買600蚊野賴左-120卷-55碼 信用卡-50
扣埋個迎新 同10%回贈
真係白送
聽講日本城個老闆娘係日日上淘寶揀貨入,你見佢d貨都係簡體字再貼繁體label
實惠又係
同一張可摺疊枱 淘$250
佢賣$1599
tap n go比唔到錢
唔止日本城,我懷疑 實惠D家品家俬 都有唔少係淘寶貨,或者實惠嘅供應商都係淘寶京東有開店。
岩岩覆完樓上位巴打話實惠都係咁
就見到你呢個cm
係怕啲蟲卵係啲木入面
好多70-90年代開嗰啲舊舖,會提供上門度呎幫你訂造嗰啲,就算唔係真自己廠但有人幫你溝通做錯咗你可以屌佢咁都唔係咩壞事,去淘寶訂造嘢無一次係啱又唔勞氣
好耐之前買過一次書, 寄到嚟成本書勁污糟黑哂又臭. 以後blacklist
我尋日買左日本城滴露沐浴露印尼版,發覺印尼網買$1港幣都唔洗,仲平過淘寶。
真係咁啱得咁橋,我覆完都見到你講實惠,咁實惠都好大嫌疑。
我之前係實惠睇中書櫃 影要相扔上淘寶 即刻有
平到咁
驚用恆河水配方
呢個post咩事 平時上連登話食個老麥都要比人屌 ,依家竟然係時事台開post話用淘寶都咁多正皮 d黃戰士去左邊
一早扑哂啲人玩單機啦佢地
諗起上環有間金舖可以充值
一開始果時係順豐直送香港,仲未興轉運
香港買嘢最唔抵係價錢3分1至1半畀咗租金。如果你貴落件貨度,畀多啲貨靚啲都合理。所以而家只要同健康人命無關嘅嘢,又唔趕住用嘅,都喺大陸網站買
鬧班業主先
我間房咪係淘寶造訂床連衣櫃連梳妝台,一套過。
佢係專比香港人落單,包度呎、設計、送貨、安裝,
比咗100蚊訂金之後有條友上黎度呎,之後佢就會設計、報價,
同意就比大訂,造好就送貨,之後有個香港cfu約安裝,安裝時比埋尾數。

設計果part佢賺咗添啦,我話唔使佢設計,我直接比張圖佢跟住做
VIP有秒退款

其實點解香港無人開發個平台比網店,
買野扣起數先但唔直接送比商戶,收到貨先放比商戶。
咁就唔使怕上網買野比人呃、無貨出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞