[InSomnia]Dreamcatcher討論區(29) - I’ll give you a vision

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
喺ig睇到了
反而想問吓大家,點解有啲森話《Reason》係Fan Song?

正路唔係《Maison》、《Vision》,根據三部曲習慣,音節同音尾都夾嘅《Reason》似環保三部曲多啲嘛?

因為本身已經有首有冧嘅《Full Moon》㗎啦喎 

나 언제까지나
我無論何時
밤하늘 달빛이 돼 줄게
都願意成為照亮你的皎潔月光
이 세상 모든 빛을 가득 채운
滿載了這世上所有光芒的
Full moon
Full moon

https://youtu.be/G1ojcRTiu5g
斷估姐 ... 如果真係慣例既 fan song 未必宣傳打歌 ...
但係照睇今次絕對唔似 ... 咁可以拆一隻主打做埋 fs 又得
又或是係隻碟度出一隻係 fan song 又得 ... 等埋多 d 資料再算
今次係 special mystery code
唔知有幾special呢
因為佢寫到明係special
同星星左周年個日
Fansong唔會嫌多
次次都唱over the sky咩 聽到厭啦
唔知係點,如果嚟埋香港唱就開心仔 
原來係咁 

Between
啱先再認真睇埋《Over the Sky》嘅詞,《Full Moon》高幾個層次,唔知新Fan Song點呢 
可能13號出fans song
21號cb呢 唔係做咩紅左21號個日
其他森話嗰日韓國本身係假期 

型到
有應援包同埋有Deco 
https://www.instagram.com/p/CnPR_D3pkB2/
聽日我放假,約左朋友朝早跑步同食早餐
之後可以過去望望
記得打卡,推廣俾多啲人認識班女 
我星期五先過到去,好驚冇哂應援包
星期六先去到嘅社畜情何以堪 
好似手燈,應該真係Fans Song了 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞