[InSomnia]Dreamcatcher討論區(29) - I’ll give you a vision

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
咁啱疫情前去㗎
仲要佢咁啱係武漢籍 韓國個邊ban咗武漢籍嘅入境 如果唔係都可以早啲返韓國
原來同yg有段咁嘅故
每次聽boca同scream個專輯覺得少左東好可惜
最慘而家唱返boca同scream係有重錄 但東攞到個啲part都怪怪地
唔知係咪聽慣左原版
成日都好似聽到jiu把聲
我呢啲垃圾耳,仲未喺團歌認得晒全部 
你唔係惡夢系列開始聽咩
所以咪話垃圾耳 
但首歌好似版權問題唱唔翻
咁on9?
少差
覺得得始娟有時會難認少少 因為佢唱唔同曲風 會用唔同嘅腔調唱
之前好似vlive問佢 佢話唔可以唱成首定點 唔記得了
咁師兄你要加下油
我調轉,覺得始娟同多美把聲都好易認 
MAMAVote for Dreamcatcher每日一推:
1) Spotify
入MAMA playlist播5次《Maison》:
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX4OyEPaWHBdk?si=3159842cba0043e6
非課金森nia,可以用browser入,咁就可以直接揀歌,跟住再揀repeat one,播夠5次就得。

2) Twitter
求其出個Tweet或者Quote Retweet有關班女嘅就得,只要個Tweet有以下Hashtag:
#MAMAVOTE #Dreamcatcher

3) Youtube
我都唔知點刷呀,大家得閒醒起就幫班女撳吓個MV啦。
https://youtu.be/z4t9LLq1Nk0
執左PO頭了
唔該大佬 個日講完都完全唔記得咗呢回事
佢係大家姐 (照計)
仲要係個唯一一個食過哂全團橙 (橙皮) 銀手既大家姐 ...
咩橙皮 
姐係一個有兩個橙 ... 個橙有分厚唔厚皮 ...
咁如果你有幸佢請你食橙 ... 你先知邊個厚皮邊個唔厚
同埋有面有幾多肉咁囉 ... 咁當然除左橙都仲有西柚同檸檬 ...
又或者係提子既 ... 又或者榴槤
無啊 突然記起大米無攬過
點榴連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞