[InSomnia]Dreamcatcher討論區(29) - I’ll give you a vision

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
黑色
好強既洞察力
睇到你留言再回頭望返先發現
不可以色色
秀雅真係不得了 
秀雅就係型又得,色又得 
https://www.instagram.com/p/Cl50DLePWjn/
都係黑髮最啱佢
鏡抄exo比人屌 Error就抄啲細團 搏無人識?
viu真係唔識抄野就出唔到野
tree of language
bubu~~
建議大家入去留言Tag番@hf_Dreamcatcher ,再介紹大家睇番班女嘅MV 
唔睇名以為班女又有新嘢搞
樓下好多連登會然撐dc
全部都係森黎
連登仔知道仲唔拿拿林開po周圍唱咩

都好嘅 起碼證明左dc喺香港有人睇 向呢個方向諗會好啲
仲有Interatellar 不過全世界都攞黎用唔知計唔計好
Ig睇到有巴絲打話構圖似
又睇到有人話dc隨便踩人場 會令人憎dc
咁佢構圖同色真係似 攞出嚟討論唔係問題啩
鏡抄EXO又唔見佢地話令人憎EXO
根本恰細團 仲有啲韓飯拉埋宇少黎講
話宇少同DC都似 做咩又唔講抄 宇少仲早過DC出道咁話

而家啲人聚焦哂落棵樹到 話因為棵樹就似
其實唔係棵樹 係成個構圖 顏色都似
就算唔講棵樹 第2張其實咪係maison x deja vu
第4張咪vision

補返啲森既合圖
其實冇人話error 從來都係屌緊製作團隊
唔知啲路人邊隻眼見到屌緊error唔係屌公司
又唔知點解要拉第二隊根本唔同concept 既團黎引戰
咪就係恰細團囉屌班垃圾 

同埋有樣嘢係,而家唔係群起圍屌喎,成班港森都係入去講番「源起」,咁樣都要spin踩場而唔係反省嘅話,我由佢哋旅行同自肥嘅好感真係俾班404/高級黑清晒 
咦呢次啲visual concept就真係相似度幾高,好難洗白,同早兩個禮拜米奇老味班大種乞兒鳩嗡老屈嗰次唔同(嗰鋪群埋「見字飲水」班撚樣make noise,明顯知咩事)。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞