[InSomnia]Dreamcatcher討論區(29) - I’ll give you a vision

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
dc同依2個團嘅lv差太遠
香港somnia真係分分鐘麥花臣都塞唔爆
黎香港就好了
但香港好多跟風, 打卡友,黃牛 所以都話唔埋
我呢幾日幻想埋到時港森要食黃牛
歐美個邊可能會嘅
但香港就真係唔好咁大期望個團細到除咗fans都冇咩人會去睇
你話第一隊韓團黎香港,D香港人無睇咁耐
都有機會跟風睇
依家咁多隊都黎左,就算啦,沒有希望就沒有失望
好似之前有位師兄話齋 情願佢地唔泥香港搞 我地去外地睇仲好 泥到香港搞 細場都坐唔爆我班老婆會好失望
麥花臣應該有韓場Lv嘅 
認同呀

我都仲係覺得好大機 ,分析比你睇
假設係麥花臣搞 個場坐千三人
港森我當三百人
大六森應該有幾千人 ,當佢三千人,佢地黎三分之一都已經坐爆 (實際應該多過三千人)
如果大陸唔搞d on9政策呢個人數絕對無問題

加埋附近國家 外國人應該都無問題

同埋如果韓東想係家鄉演出香港係唯一機會

而家最大問題係清零
清零都一日爆三萬單
[Ktown4u x Dreamcatcher香港首站] 專屬購買優惠連結

DREAM'S SUNDAY CLUB ver. RMB176
DREAM'S FLOWER GARDEN ver. RMB163

- 以人民幣計算
- 支援海外和港澳台森nia
- 只要有DHL的國家和地區都可以配送到

https://cn.ktown4u.com/eventsub?eve_no=6002057&biz_no=599
https://www.instagram.com/p/ClVa5kcLL8e/
原來有巴打已經post左,柒左
btw各位巴打會唔會買晒兩套
有得買好買啦,遲吓後悔想追番都唔知點算 
你係超級岩 ...
唔信你叫呢度擁有 Center of the Time 既舉手
嘩屌 唔講唔知有d咁正既野
要抽籤先黎到
個時有諗過買 但驚畀屋企人發現就冇買到
成本癡立立 ... 吊帶睡衣真係無敵
不過本野個 qc 真係麻麻 ... 披邊同癡頁都唔小
但係唔影響使用
點解我咁遲先識追DC
呢本野應該仲難收得番過 d 舊專 ...
但係真係好撚正

Jiu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞