第一屆避孕藥討論大會(3)

755 回覆
45 Like 7 Dislike
有無絲打因為食避孕藥而成日生痱滋?
瘋狂中出
射到滿滿
琴晚食完yaz 隔咗一個鐘啪咗兩粒panadol

今日流啡再加上早幾日做完柏氏抹片

完全唔知邊個原因

有冇人試過避孕藥+止痛藥有流血問題
我食28粒,有7粒係placebo既藥
但係我食淨3粒嗰日就黎左M
咁我使唔使開新一盒食?定食埋先?
正常會唔會早左黎?
今個月係第一次食
食到第四粒冇藥性就嚟m? 係正常的 食埋剩低嗰三粒就開新一盒
感謝絲打
美容院話可以
我食緊都有打激光脫毛
絲打我好明白你
我本身食開Yaz 頭幾個月最多係情緒敏感咗 都未去到成日控制唔到自己好想喊嗰種狀態
但前幾個月開始完全控制唔到自己 成日少少嘢都開男朋友拖 其實根本好小事
之後頂唔順去家計會轉咗第二隻藥
係真係有好小小
但我自己私心唔想食21 所以再換返咗Yaz
跟住即刻嚴重咗好多 唔係少少唔開心 係開始成日都崩潰嗰隻喊
搞到佢慢慢都習以為常開始唔知點樣可以氹我 佢問返我我都唔知究竟想佢點 然後佢越係咁我就越激動
搞到我自己都好崩潰 但又真係完全無辦法控制情緒
我本身同男朋友感情都好好 佢又屬於好遷就我嗰啲人
所以我成日發洩完就好內疚 真係有好窒息既感覺
我估我會即刻book多次睇醫生轉返另一隻藥
絲打真係唔好灰心 我好明白你根本咩都做唔到
但係你真係可以試下睇醫生求助 因為嗰隻藥真係有機會搞到你咁
有冇絲食完一排21日 第22日都未嚟m??係咪正常?琴日食完 今日仲未嚟,有啲驚
正常,唔係一食完就即刻嚟㗎,第22-28日之間嚟都正常
120小時?? 係5日喎點解係今日早上
想問下食咗yaz一個月左右 之後停藥
今個月仲未嚟m係咪正常會遲
通常副作用會幾時開始出現?
第一次食,食左3日,食緊 nordette 娜迪
有冇人食nordette 有副作用特別係性慾減低
會呀 好似完全冇咗性慾咁
食左幾耐開始會咁
食咗一個星期左右已經開始好抑鬱 好容易唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞