[紅磚]2017 DSE JS3624 職業治療討論區

268 回覆
12 Like 4 Dislike
俾interview個位有爭議,255有人有,有人無

btw,今年255都無interview,個分應該升咗d
俾interview個位有爭議,255有人有,有人無

btw,今年255都無interview,個分應該升咗d

唔計weighted係幾多先? 都要睇返未weighted個分先知 唔一定係爭議
我555655 chem bio weighted score 262都冇得in
我555655 chem bio weighted score 262都冇得in

[quote]我555655 chem bio weighted score 262都冇得in

[/quote

真係無?
[quote]我555655 chem bio weighted score 262都冇得in

[/quote

真係無?

26分難d
weighted 274 要in
有 fd 333分唔洗in 不過都收硬

其實有interview係咪等於入嘅機會大
點睇鯨大東大開ot做爛市

其實有interview係咪等於入嘅機會大

大部份入到既都有interview
我諗都大機
各位巴絲 得閒可以搵番前幾年嘅post嚟prep interview, 都幾有用㗎
我英文唔好 interview係咪好輸洩
會唔會俾人扣分㗎
點睇鯨大東大開ot做爛市

行行都競爭大架啦 做好自己就夠 咁驚嘅話諗下自己係米真點想做OT啦
會唔會俾人扣分㗎

英文唔好唔緊要架 表達到自己意思就冇問題 唔使太緊張 盡左力就ok了 interview加油
會唔會俾人扣分㗎

英文唔好唔緊要架 表達到自己意思就冇問題 唔使太緊張 盡左力就ok了 interview加油

Group interview 啲人會唔會搶著講野?
會唔會俾人扣分㗎

唔知點解次次成班都會輪流答 睇人姐都係
會唔會俾人扣分㗎

唔洗討論
會唔會俾人扣分㗎

唔洗討論

有時有d題目要討論 不過in OT嘅同學唔知點解都好禮讓
會唔會俾人扣分㗎

唔洗討論

有時有d題目要討論 不過in OT嘅同學唔知點解都好禮讓

Interview 睇你communication 是常識吧
當年dse 5655554 chem bio econ 好想簡ot
點知果陣收27/28分入唔到
而家個分係咪入到

入唔到,你呢個分in都無得in
呢家收 28/29
non-jupas既想借個位問下,今年收cgpa幾多

好似3.9 up
絲打係non ju post 記唔記得我

好似3.9 up

3.9,兩年前3.75都得

好似3.9 up

btw,唔記得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞