嚴選三十大曾經被指失言嘅娛樂圈藝人

601 回覆
259 Like 64 Dislike
18)劉浩龍

「好鍾意冇人嘅澳門」 劉浩龍惹不滿

【04/14/2022】

以往人山人海的大三巴,因為疫情重創澳門旅遊業,致遊客區空無一人,劉浩龍就在大三巴前自拍,並留言:「好鍾意冇人嘅澳門,自拍都冇人阻住!」疑引起網民不滿,劉浩龍隨後已刪除相關照片。

其實有邊個會鍾意人山人海嘅景點
嗰班沃門人又玻璃心發作覺得佢踩緊沃門
「但加勒比海並無任何部分之主權,屬於任何南中國海周邊其他國家。」

英英係咪打錯?
應該唔係單人事件嚟啦,條肥仔講嘢以得罪人為樂。
班狫婆到依家都仲未俾到女事主無禮屌佢哋嘅證據
班人老屈完女事主,就拍拍屁股走
諗起諸葛紫岐話搭巴士好危險有兩層轉彎會反車
好似係堂
佢之前YouTube 有個朋友 Auman 上個月暴動罪成咪又係咁
香港唔可以講真話
但特首個個唔抵撐
奶極權嘅臭閪,覺得人地講民主有問題咁,仲好意思用民主英雄串人
呢條友真心on9記得有次警謊開記招講斬人定開槍案,佢問「警謊係咪好重視今次嘅案件」

我聽完O晒嘴大佬呀,人哋唔重視就唔會開記招做咗咁多年所謂記者都仲係問埋晒啲垃圾問題
杜汶澤就係係黃都好 都一向得罪好多人
你唔鐘意去澳門係可以,但冇必要亂咁踩人地地方㗎喎,佢哋係實名公開講,唔似呢度連登講我屌你老母全家都唔洗負責任。
藍屍賤婦臭閪
祝佢早日死全家
條八婆截咗佢,搞到佢好似講咗嘢咁
佢撐特首都係講緊真話,咁你嘅留言已經自相矛盾咗。
條八婆截咗佢,搞到佢好似講錯嘢咁
晚上好
今晚夜咗
條肥仔講民主咪講民主,咁又無端端踩鳩人攞唔到獎做咩?
今次冇佢喎
咁多年比人嗌雞容春卷艾辛都無嬲
柱生應該係累積落嚟先咁樣比容祖兒屌
呢個幾好笑, 同埋最尾撚伯笑佢個句有聲
單春除左唱歌唔敬業
連做show 都唔敬業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞