[I/A] Marvel Future Fight [90] 等黑豹2更新 等Black Friday

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
啱呀 卡片有30%冷卻同忽防好夠
剩低嗰20%你用同位素裝備制服之類嗰啲加加埋埋咪夠50%
幾年前嘅制服做咩咁睇唔開
原來變咗反派
買個教訓
Craft 完總結經過BF貫穿由2%升到12%
兩個世界咁
但多咗好多抗性 CD又跌到21.7%
想問下打多多門檻係點
狂怒?貫穿要求?
Guardian個張?
但係抗性pve 好有用?
我覺得15%都有能力打到可觀傷害
大家bingo換左咩?
普通ctp我換狂怒
萬能想換權威
輝煌想換再生

中手回鍋

Black Friday跟呢到d高手巴打教路
主力課金買水晶抽P卡
抽左4050x2都係得保底P卡
嬲嬲地將d存貨全部用黎精製藍星
最後貫穿由15%升到22%
努爾由打一場變到打兩場
如果唔係我手殘,可能可以打多一場

希望之後可以將張Loki換做黑豹打交
同埋精製埋張Spiderman 做6藍星
不過我d藍星好多抗性,好睇唔好用
講下笑 抗性=廢屬
三張入面得黑豹嘅所防可以諗下留唔留,其他都可以全洗
22%都淨係打到兩場?
新手想問各位大佬 靠頭三張p卡用住先之後再洗卡 定都係刷新手必用個5張卡做過渡先比較好

因為我本身唔多T3同T2.5,level 80都無
黎緊準備用卷T3埋隊長同IRONMAN

而家打努爾
一隊THENA + SERSI + 女武神
一隊電光人 + 八爪博士 + 希芙女士
之後都無第三隊了…

請問巴打有咩高見?
22%貫穿 淨用obelisk,單support 單打手都夠你輕鬆過唔洗用雙support

小美、moonstone同loki,用海拉/star lord做隊長再求其搭隻應該唔難。
thanks 巴打
我試下用你介紹既組合打
btw obelisk係指增傷特裝?
今日神器見人話換黑霹靂好
應該都係
狂怒
萬能pve
輝煌pvp,最後揀咗權威,但想知輝煌破壞勁唔勁
差少少可以1日2場梅菲
如果隻Hawkeye可以捱耐D啲嘅話
IM Lv.76
用p卡先
但gwenpool嗰張廢嘅 唔洗裝
巴打你嘅無視防禦有啲over咗
Total洗左幾多精?
我唯一一粒brilliant 破壞唔知裝比邊個好
裝完要拆就好貴
160% boss type, 240%增傷
Beast好柒
我都發現係
明明d角色無視防禦最多50%
但d卡片好似可以無上限洗上去咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞