[I/A] Marvel Future Fight [90] 等黑豹2更新 等Black Friday

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
im 工具人
Own kind其實唔係應該翻譯做種族咩?
Eternals inhuman 好似都有可能

Btw含淚買返shuri便服早知佢唔出黑豹衫我就唔撚升佢啦屌食屎叻媽bo
紫衫俠都唔差啦,做工具人咩skin 都唔緊要
WM制服買唔買好?
見喜守用IM WM Ironheart試打梅菲
(當然佢係全部嘢升到最高)
有冇全部工具人制服嘅list ??
易死? 試下火抗隊長/小幫手
霹靂火妖后
https://thanosvibs.money/tierlist
support 果邊 .

或者睇再睇睇喜守, 我買果D同佢推果D差唔多
https://www.youtube.com/watch?v=jF9154Wa3DM
其實望到巴打你已經好齊工具人
只係差將佢地t3/覺醒
如果有水晶,與其買制服,不如投資抽卡
有機率拎到p卡之餘,亦可以合成唔少神話卡
盡快精製手上既p卡,令你得到最大既buff

同時升工具人,兩邊配合既話好快可以打齊5場傳說世王

至於wm制服,因為喜守打緊爆破限定關
而且wm係ironman專屬工具人之一
你暫時可以專心升其他先,去到限定關卡先再考慮相應屬性角
Hawkeye企定定出招下下食到應
ok
抽卡好大成本
用hulkbuster
希望今次有新嘅速度T4角
唔知點解硬係唔想升黑寡婦
啱啱抽左啲卡片 想問下而家可以點砌?
諗清楚自己要玩PVE定PVP先

PVE就揀頭三個屬性有所攻嘅用,洗好下面嗰三個屬性再精
PVP就揀頭三個屬性有HP嘅用,一樣洗好下面嗰三個屬性再精
(個人建議洗到品質5或以上又啱其中兩個想要嘅屬性先好精上去)

精製就3藍星<3藍星啱屬<6藍星<6藍星啱屬咁一步步精益求精

我覺得基本上差唔多係咁,有錯其他人請補充
但係抽卡最大效益
你可以買有一個2450嘅水晶 每日俾75水晶你
好平 6蚊澳紙 港紙都係大概30蚊
你儲到半年後嘅8周年實夠用
不嬲都有買
月卡
之前啲英雄任務都有限時
想問吓白狐同浪果個有冇?
有 不過實解得完
但一定要keep住日日打
好多件都已經買咗
未買過啲係因為未升(black order)或者係要另外買個角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞