[I/A] Marvel Future Fight [90] 等黑豹2更新 等Black Friday

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
而家諗住補返埋之前未買嗰啲
Ghost Rider
抽卡呃錢到 1萬另晶1 P卡, 其實係咪當買P幣
Push
組隊任務有D兩次兩次交任, 好煩時間線贏10次又係
拆都幾貴 唔知精製係咪貴D, 平咪拆左洛基先
無咗危險室已經爽咗好多建議換日後以英雄任務要求嚟玩,燒能量燒到卡住先打返其他未打嘅嘢,多數只會卡世界頭目完成3次/聯盟戰爭完成1次
仲有有時係 "進行"世界頭目, 入去出返黎就得
有人冇買埋豹妹新果件衫?? 我有舊果件
睇怕都係唔出黑豹裝

邊張好?
定係要洗
無買到BB個skin 依家無得買
配置差唔多情況下,依家覺得Black Bolt打多媽仲輕鬆過Ironman
我隻T4 iron man 萬能狂怒 體感上慢過 T3 奇異 一般狂怒
係唔係我IM接技有問題
1c 3c 4dc 5 >>
2c 1c 3c 4dc T4c 5c T3
請指教下
我直接3c4c5 2, 3c4c5cT4cT3

4我會睇情況如果狂怒未著燈我會hold一hold等佢著咗燈再5,但一般情況直接c接5好快就著燈

Btw有人有最大力嘅順序請share埋俾我參考吓
我估好似蜘蛛俠咁過多兩個月先比出
實測T4 Moonknight
Energy轉左Mighty Energy,加卡片多左10%物攻
GBR開左T4技,每次skill rotation都只係扣多左一條至半條血(Phase 2)

哂多左粒energy
感覺到你對佢係真愛
我 3c4dc5,打完再2c1c3c4dc5dcT4cT3
我隻im通常2分鐘~2分半內打完,ds完全唔係果皮
4dc係射完飛彈?
係呀
得3隻T4
唔想哂
不過係第一粒reforge energy

係 im應該自己一個都夠打 工具人比thor
我期待緊我嘅T4
你試下希芙隊長+美隊+月光
開局轉月光一套連技後轉美隊打
近戰打梅菲有屬剋,可以試埋打努爾

另一隊大媽隊長+im (+女武神就照計穩過)
雷神有神器就開多隊雷神隊長+女武神+洛基,無神器就女武神做隊長
睇下搏唔搏到三隊

WBL放小幫手可以開發潛力,放小美同瑟西有領導力增傷
就咁睇就係咁,仲要考慮埋你打手有冇ctp ,卡片數值呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞