[I/A] Marvel Future Fight [90] 等黑豹2更新 等Black Friday

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
260以下都買
玩緊最後一關
咁裝左上去既品質7,綠星All attack呢?
洗到藍星都仲可以接受,一陣all attack又冇,藍星又冇
拎黎洗宇宙核心拎CTP仲穩
我洗左一千左右, 第三粒CTP
當年reddit有個post實測過

https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/l4bmxs/experiments_with_beatdown_against_knull/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

1%貫穿大約 10% All DAMAGE increase

留意返10% All ATTACK increase 通常得 返5成實際效用 即係5% damage increase

即係換算返
3% 貫穿 等於 卡片數值60% All Attack increase
雷神打多多應該用咩ctp 睇其他人好似乜都有人用咁
最後一關差兩行
今次都係買300以下
狂怒大力過審判
抽左30下10連 得1張P卡 好彩保底+3張
Confirmed?
仲諗住買制服買哂啲石佢 好彩hold住咗
最後3000晶抽唔抽埋ctp好
剩返5千晶我都諗緊抽唔抽卡/ctp/神器,已經買曬需要果d制服+玩完bingo
我剩2000晶本身都想抽埋CTP佢,但知自己隻閪手都係唔抽了
你指邊樣?

嚟緊有冇新Epic Quest 我都係估啫
Netmarble可以一直唔出新Epic Quest
我都吹佢唔脹

至於水晶角
Warlock 本身有兩條命 其實係幾好用
不過要有齊CTP 同神器 同 高血量卡片先好用
成本算係最高
如果本身都無CTP畀到Warlock
個人就覺得唔值投資落去

另外mystique都係工具人一隻
如果本身有齊其他免費工具人 想再多隻
咁都值得入手
如果本身都唔夠料覺醒mystique
又用唔到落WBL 買咗用唔到就有啲哂料
魔形女值得買嗎?
我覺得工具人點都買得過 一年得一次平
重點係打多多有魔形女無咁易俾人踢
warlock 最大賣點係派遣成就,無法取替
呢個Black friday 加左6% 貫穿
好似去左第二個世界咁
啲神話卡完全唔夠
6星白卡?
支援商店同製作可以換
死火搞完卡片 唔夠冷卻烏魯補數值
大家唔好忘記仲可以用制服屬性黎補數值
wbl打高樓層會唔會高啲機率出t4藍石甚至ctp
玩咁耐一粒都無中過
差啲唔記得咗仲有依樣野
工具人來講買模仿大師同埋海拉制服係咪好過買一隻魔形女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞