[I/A] Marvel Future Fight [90] 等黑豹2更新 等Black Friday

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
好似話要夾埋泰坦妮亞吸收人先勁
抽到蒂娜嘅神器
但升永恆族拎蒂娜貴到飛起
而且又冇以前咁op
蒂娜神器係公廁
DX包狂派
一換就要再搞過哂幾百個角色
講埋Epic QuestDX 同 水晶角
基本上有愛先買

Emma 同Warlock喺PVP方面 都幾好用
不過投入大 要有神器先好用
如果本身無神器就無謂升佢
因為依2隻要有神器先比較好用

而Epic Quest DX
因為有T4 角出現 Epic Quest都無話邊隻比較好
而Eternals 未來未必咁快有電影
其實我唔多睇好未來2年會有T4同新制服(如果出AXE 漫畫制服就另計)
而且嚟緊都應該出新Epic Quest
舊DX 變得無咁重要
精製係咪洗藍星優先過所攻?
依家得13穿透
感覺藍所攻會一直與我無關
6抽中judgement 同authority
我想要regen
拆完再reforge唔夠
可以搞掂藍星先
是但一種攻都可以用住先
有貫穿會舒服好多
所攻就隨緣,全藍星先再諗
D舊制服做值唔值得買?定買最新就夠
開制服屬性要舊制服
宜家無t4都唔會升
之前拎到thena5星神器 都無買佢制服同裝ctp
https://www.youtube.com/watch?v=_pu711TApbI&t=592s&ab_channel=Cynicalex
可以參考呢條片
買舊制服可以考慮有幾多套制服可以得益
盡量以攻擊為主,或者填補d屬性
hea咗大半個月
6日夠唔夠30升50拎300P幣
條片右下角個網站可以睇到d制服link咗邊d制服係咩網
https://thanosvibs.money/uniforms

可以㩒reverse 就睇到其他制服嘅

https://thanosvibs.money/
依個網都大部分資料都可以搵到
其實post頭有提過
抽20次+ 用本身8張P咭
先搞掂貫穿16上19
新手啱啱玩咗兩日 想問下TRANSCENDED SELECTOR 應該揀邊個?
係咪Sif / Moon Knight 二揀一?

建議揀mk
起碼過到劇情啲關先
不停輪迴
但好彩都有進步
想問下影域135再上係唔係得箱
用左3張卡將22%洗到去25%,終於叫完左件事
可以
重鑄係咪通常用5粒CTP?未玩過
thx
竟然
咁仲有咩值得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞