[KPOP] K-POP 2022討論區 (54)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
呃正皮
2022 Somi沒有回歸

2022女團最好聽歌
0.LE SSERAFIM- ANTIFRAGILE
1.Itzy- Boys like you
2. Fromis_9- DM
3. Twice- talk that talk
4. IVE- After like
2022女團最好聽歌
-1. Rocket Punch - Flash
0. LE SSERAFIM- ANTI-FRAGILE
1. Itzy- Boys like you
2. Fromis_9- DM
3. Twice- talk that talk
4. IVE- After like

利申未聽過
首flash又ok。
幾特別,似izone啲歌,
好聽過ANTI-FRAGILE

不過ANTI-FRAGILE好記啲
仲有隻舞幾好睇
日本妹抬完腳,再黎個佛手相連
https://youtu.be/dzwuR99Ry98
好心single 都出番隻啦陰功
D 人鐘意睇dumb dumb 個d 外國校園風咪再出 過多一兩年開始老 想做都做唔番
何出此言,話晒都係jyp一姐
on99?
投佢老木
JYP=韓國TVB
呢個選擇連鍾意食榴槤嗰啲人都要㩒負評
Two baddies, two baddies, one Porsche
Two baddies, two baddies, one Porsche
大家都跳芭蕾舞,點解Mina淨係識得轉圈
「我的性格是不容易受到打擊的那種,假如這真的不是事實、不是我做的的話,不管聽到什麼話都是。」

—張元英

如果JYP啲舞可以俾佢發揮下就好
講咁多廢話
咪即係我唔知我唔聽我唔理,我就係崠泡菜妹
有病睇醫生喇你

終於肯講中文啦咩?
IVE又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞