[KPOP] K-POP 2022討論區 (54)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
都幫元英瞞咗咁耐,塑造到「唯一可以對抗小櫻花之人」、「最適合企C位的韓國人」
你唔好話大家都係非洲嚟,唔洗分啦
油瑛連屋企連泡菜都冇,識講幾句韓文唔係真係當咗自己係泡菜妹呀嘛?
造假臭雞李菜輪
呢條女返大陸做人第三者,俾支那封殺
人哋叫zhang yuan ying
我以為佢已經退撚咗團,仲要返大陸做咗劣跡藝人
嗌你老味
屋企唔食泡菜
佢話佢台灣人呀嘛,咁叫佢講幾句台灣話
yuanying is a panda
員瑛食。
係太爺先啱
佢第四代
屌你星船
宇宙少女係10個人啊
屌你番Rocket咩啦
佢大伯仲要俾人摷返出嚟,仲幫人助選參政演講在韓中國人都要投票權,成家幾有野心
果然係培養到打得贏黑櫻嘅家族
https://youtu.be/fq8oJCPiauk
BI作嗰啲歌真係好正
子瑜豬華同鄉
台狗又多個理由暴動
中國人一定識功夫
Nigga一定偷嘢
中舒華都上微博,幫唐山女發聲,台灣中国一家親
One ChiNa
不如我地集中返講gigi啦
樂童李燦赫xfromis_9李賽綸戀愛傳聞…工坊約會目擊談擴散
最近SNS和網絡社區里出現了很多表示李燦赫和賽綸好像在交往的帖文
綜合爆料來看,戀愛傳聞從去年年末就開始被提出。同年10月,李燦赫在SNS里上傳了訪問某廚房用品店的照片,賽綸也緊接著上傳了同地點的照片。
兩人都戴著設計相似的戒指,這也助長了戀愛傳聞。網民們還推測道,兩人經常在SNS上分享相似的花朵圖畫,是不是也在暗示戀愛。
另外,本月17日表示看見李燦赫和賽綸在一起的目擊談也擴散了開來。
網友A某說:"聽說燦赫和賽綸正在交往。去了熟人經營的工坊買了工藝品。燦赫在出演《我獨》時裝了很孤獨的樣子,結果是欺瞞者"。
另外,李燦赫在最近的節目中表現出了想要結婚意志。他在14日播出的MBC《我獨》中表示:"一個人在家很累,無法獨自生活。只要有對象,就算明天也想立刻結婚。 結婚是我唯一的夢想。"

https://lih.kg/yoOMJGX
#472 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞