[KPOP] K-POP 2022討論區 (54)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
佳恩
梳囉
我聽緊love story?
IZ*ONE解散咗幾耐吖? 隊嘢霉入我idol數,佳恩冇嘢撈又入我idol數,其實權F, 彩演就算入到,解散後發展都唔好得佢哋好多架咋。 限定團入唔到有咩所謂啫,遲早都會解散架啦?要怨嘅咪怨自己明知俾人走咗,IZ*ONE仲係到個陣點解一路都唔出聲囉! 我就睇唔到佢哋有幾想入IZ*ONE啦
唔該起碼好過Real Love
好過Hush Rush已經偷笑
好過Hush Rush唔係要求嚟
揀完Hush Rush再揀到隻衰過佢嘅 揀歌條友換得
麻煩大家積吓口德,肥gi當年空降aespa係有啲唔啱, 但罪不至死。如果發生車禍係你哋嘅idol你有咩感受? 見到啲幸災樂禍嘅留言,睇到有啲心寒。😞
希望大家可以放低過去,嘗試欣賞吓肥gi🙏🏻
Hush Rush聽聽下首歌都唔差 只係個concept同編舞唔多掂 同權恩妃一齊回歸會想睇權恩妃stage多D
【每日經濟】[YG回應李燦赫李賽綸戀愛傳聞:"藝人的私生活,難以確認" ]20日,YG娛樂就樂童音樂家李燦赫與Fromis_9的李賽綸的戀愛傳聞表明瞭立場:"因為是藝人的私生活,所以很難確認。"

最近各大網絡社區都出現了李燦赫和賽綸的戀愛傳聞。 某網民上傳了"在熟人經營的工坊購買了李燦赫和賽綸的作品"的戀愛目擊說,引發了二人戀愛傳聞。

兩人疑似戀情在此之間就已提出, 部分網民將去年10月李燦赫在某廚房用品店的照片上傳到SNS,李賽綸也在SNS上傳了在同一地點拍攝的照片,由此推測兩人是否已經戀愛一年。也有網民表示,李燦赫和李賽綸戴著設計相似的戒指,經常分享相似的花的照片,是否也在暗示戀愛。

另外,李燦赫17日發行了個人正規專輯《ERROR》。李賽綸在2018年作為Fromis_9成員出道,以<WE GO>、<LOVE BOMB>、<FEEL GOOD>等歌曲進行了活動。
不了
從此,榴璉便吩咐璉徒,必須去愚台,受愚台人的苦,被殺,第三天復活。 (馬太福音 16:21)
扑狗同我跪喺度!
welcome back
復活!
衰鬼你去左邊?
一個白卡佬你都仲同佢癲

好antifragile
死左
原來咁就3日
下次唔好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞