[KPOP] K-POP 2022討論區 (54)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
咁係因為本土flop先對外姐,外國人連Momo 都講到成個rapper知咩料
Taylor swift 10幾年前啲歌都嫌佢out
咁唔通話佢good singer咩

而家升level搶埋彩蝧個位
全英歌,呢個好似係美國debut?

靚女冇罪
我愛靚女

人靚,著平啲都靚
麻煩大家積吓口德,金采源當年空降IZ*ONE係有啲唔啱, 但罪不至死。如果發生車禍係你哋嘅idol你有咩感受? 見到啲幸災樂禍嘅留言,睇到有啲心寒。😞
希望大家可以放低過去,嘗試欣賞吓金采源🙏🏻💚
Lm
彩瑛實在太過透明人
之前幾年音源咁好唔見你講

OH MY GIRL YooA, 確定11月Solo回歸..時隔2年的solo出擊 [官方]

OH MY GIRL的YooA將於11月以Solo專輯回歸。

今天所屬公司WM娛樂表示:"OH MY GIRL YooA以11月回歸為目標,正在準備新專輯" 這是繼2020年9月發行的迷你1輯‘Bon Voyage’之後,時隔2年的回歸。

OH MY GIRL YooA在2020年以迷你1輯《Bon Voyage》solo出道 也是團體出道5年後的第一次solo。 出道專輯展現了彷彿從幻想世界觀中跑出來的獨特風格和音樂以及壓倒性的表演,一舉佔據了"新一代solo女王"的頭銜。特別是主打歌‘森林之子(Bon Voyage)’在發行的同時佔據了國內主要音源排行榜第一名到第四名的最上位圈,還獲得了音樂節目第一名。 MV公開僅4天點擊率就突破了千萬,登上韓國YouTube周人氣MV排行榜第二位等,取得了獨一無二的成果。

僅憑第一張專輯就刻畫了屬於自己的鮮明個性,成功進行了solo出道,因此時隔2年再次以solo藝人回歸的YooA更加令人期待。確定11月回歸的OH MY GIRL成員YooA現在正忙著準備新專輯。
係奶奶嘅問題
WooliM最近啲選曲真係唔敢期待
????? Wm 唔係woolim wo
"有啲唔岩" 無恥就無恥啦
人地lightsum 駛咁霉? 佳恩會冇野撈?
牙冬=牙秀
肥脂=牙鯰
skin care queen slayyyyyyyyyyy🤘🏿🫶🏿🫰🏿
有d分唔到曲定正
Btw沙終於回歸
[KPOP] K-POP 2021討論區(76)
https://lih.kg/uMmsjrX
#637 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

每個post都要拎出嚟bin
開幾十個post 既人竟然唔識wm
牙冬跳得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞