[MOOMOO]MAMAMOO討論區[52] MIC ON大發 世巡嚟喇!

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
https://youtu.be/p0Gs1H8uLyQ
最尾竹馬好可愛
星今次comeback 都好似10日無訓咁
點Fan Club Certification的
同問
有冇人知
上melon ticket 搵番個演唱會 有個位整
但我未load到入去睇唔到details
入去 入番名 出世年月日 同埋會員Number
未試過企位 買飛係咪淨係分ABCD區 定係有入場次序? 正常要早幾多到去排? 自己去驚要一早去排隊 廁所都冇得去
我都係自己去 到咗相認
以前ABCD區都有分號碼,1-3xx,入場前要按號碼順序排隊入,入到就係鬥快搶欄杆位
你追到咁真係好值得有咁好嘅回憶
已verified
好緊張!!!!
https://www.instagram.com/p/Cj0GnZ6B33B/
唔知班毒唯睇到覺得點
否認現實,覺得星講緊大話
其實小輝好明顯係星既fans成日望住心心眼星
咪係,毒唯不嬲都沉醉係自己的幻想
不過我無諗過輝人會睇,上次佢哋對星同圭賢的關係好驚訝咁。
同埋黑金只會睇thumbnail咁
然後mamamoo = 丁輝人 + 三個輝飯
成日覺得佢哋三個望住佢嘅眼神都係好有愛
足球果個節目應該真係冷門啲

除咗容隊直頭踩埋上門之外
如果真係關係差就唔會做演唱會嘉賓,fans meeting主持,仲有loser crew

話冷門但又好似幾好搵,如果唔係都唔會有衍生節目去外宿
毒唯唔會諗呢啲
好緊張 希望買到韓場飛
蘿蔔手燈好耐冇用係時候解封
如果有practice room就好
好想專心簡單地睇佢地跳 呢個都係好眼花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞