[MOOMOO]MAMAMOO討論區[52] MIC ON大發 世巡嚟喇!

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
比起以前 依家其實好似算大方咗好多
可能係你先呢
然後就唔再睇佢地
MAMA2022 pre-vote 今日上到top 20
Vote佔50%

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX4OyEPaWHBdk?si=53cea577b49742b2
Spotify MAMA list 聽”ILLELLA’ 5次
(Spotify計首5次聽當5票,注意唔好完歌跳去下一首)
Spotify 佔30%

MV stream 10%

Twitter post #MAMAVOTE #MAMAMOO and RT others 10%
Pre-vote去到4 Nov
Top 20 入圍再正式投票選top 10
但係idol係訪問唔會無啦啦公開話我唔係single架嘛
我有另一半都唔會放棄佢地會拉埋佢入坑
唉,班韓仔
好cute
只應天上有 係仙女
韓場Concert有冇online睇?
今日停播? 有冇講幾時補播? 決賽推遲定點
EP9 星期日4/11 3pm

決賽 下周二 8/11 1030pm (直播)
Thanks
有愛
垃圾RBW Weverse 都唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞