[MOOMOO]MAMAMOO討論區[52] MIC ON大發 世巡嚟喇!

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有冇唔去韓國睇既官木可以借個acc黎
韓國真係唔使驚 周街都中文
祝大家到時搶到欄杆位啦
我都係
佢係會一行一行咁放入去定點?
恭喜各位
試過係台灣場企位 真係好正好近 唔會攰因為望住佢哋好幸福
19年睇過韓場 企位其實就算企後面 望落都好近好清 因為個場細 更何況今次個場更細 可以一試
而且韓場同個台距離好近 唔似港場隔到咁遠
3-4個鐘咁企 個刻真係唔識攰 但一完場就好攰
如果係A區中間號碼既話可以向右邊逼 B區就向左邊逼 盡力逼到中間 但唔駛諗欄杆位 係唔會有可能 但如果好彩欄杆重有位既 唔駛諗一定趴欄 博佢最後攞手機。 如果係CD有咁前向咁前逼 因為CD後真係純粹耳仔享受。PS.如果係企位 但冇所謂睇佢哋係咪得一粒仔既 可以考慮仲各區近入場既位置 因為當全世界都向入面逼 近出口嗰邊會勁寬鬆冇咩人 坐低都重得

企唔企到方面呢就 其實以為會企唔到 但聽佢哋唱歌跳舞玩啊講嘢,時間會好快就過,但完晒隻腳就會GG。再PS. 如果真.覺得頂唔順 可考慮企坐各一場咁

坐位就舒服啲,但就一定遠好多 企位氣氛就會正好多 因為有時佢哋會叫我哋做下動作咁!

利申: 除咗佢哋頭兩次演唱會冇去外,其他場去足加全企既心得! 真係只供參考咋!!!
好專業
我買左20係企 18 19同朋友睇應該買坐位
3場企...
Respect..
搵人代去?
要對名拎飛...好似係
要對passport 清聽日搶飛喇
點解容好似愈黎愈後生咁
ticket bay 已經有價
20萬起
咁快有人放?

企位仲有位,CD區仲有好多位
藍區3日賣淨一個位
紅區大量
你上ticket bay 睇
最貴50萬

日月教徒要過檔星狗了
+1
星狗幾時出小分隊
雖然日月好甜
但係覺得星狗小分隊應該先係最紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞