[MOOMOO]MAMAMOO討論區[52] MIC ON大發 世巡嚟喇!

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
輝呢個stage真係妝髮配搭得最好睇

https://youtu.be/ap0gEmQYQEc
呢個眼妝就真係太濃 個cover tune完色先正常啲
係咪拆咗髪片,可能一直都係咁短
好似係收埋咗
如果係剪咗都好正
https://www.instagram.com/p/CkKEnZbhYkg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

想知點解rbw可以喺mamamoo搞緊世巡 到依家淨係公佈得夾埋主場3個亞洲國家嘅消息 連完整行程其他乜柒都未有嘅時候
走嚟announce第二個grp嘅real WORLD tour schedule?
因為師弟團開始紅lor,捱咗咁多年,終於有第二隊出得手

想問Mamamoo到時走,可唔可以帶埋團名走?唔係好清楚個法律
要睇吓爛橋賣唔賣

希望可以好似GOT7咁甩到身
但睇cm話最近先有個成員捲入醜聞爭議 呢個時候就出張直接cut走佢嘅poster衝出嚟宣傳
成件事好樣衰 連佢哋班fans都喺度屌
好似未出事之前已經決定要world tour,但處理真心差
好似仲未公佈個成員係咪做錯野喎,不過公司關公事件唔只呢單啦
應該唔係個個都好似GOT7咁好彩,起碼BEAST就無

但希望可以好似GFRIEND咁繼續用
RMBW既management真係差
所以唔怪之得輝狗會走
如果另外三個走埋 爛橋會唔會破產
但係又覺得唔會走哂 日月都似食住緊爛橋
覺得日月唔會走
如果組合解散,組合名稱商標權將歸所有組合成員,前題是所有成員都要離開原所屬公司

GOT7合約完咗之後就係JYP 拎到商標權,再一齊回歸
日月隨時上去做管理層
想星ceo開間公司多啲
不如4個出嚟自己搞
反正啲人識mamamoo’s company 多過RBW
月星會社CEO簽番丁輝人番嚟
出事嗰位宣布退團
覺得片尾個version好正
諗起Hip嘅mv 好襯佢
First draft version都幾好睇
Yes this
有無懶人包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞