[MOOMOO]MAMAMOO討論區[52] MIC ON大發 世巡嚟喇!

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
姐係類似之前柳熙烈的寫生簿?
佢一時時 妝嘅問題 同埋佢嗰排太忙太攰嘅話狀態就會差啲
啱啱出嗰條人生劇場嘅片佢個樣都唔錯
真係勁好笑 笑到抽筋
呢啲回憶真係一世 好妒忌
唔通俾人影到果個就係你
大家幫幫手睇下#1-15有咩錯有咩要加有咩位死圖
特別係後面果堆真係勁耐無update
回覆番我呢個comment 我會加番落去個google doc度 多謝大家
地圖識睇....係唔ENJOY 1個人去
整咁大個台邀請淨係唱一首medley勁嘥料
好彩有encore唱咗幾多首?
我投到喎.....乜要KAKAO咩?新開ACC?
唔鐘意1個人去
辛苦既回憶可以記一世
1. 一開始加番mic on嘅poster
RIB有5張poster可以減番做一張? 一個時期一張都ok
2. #9 OST應該好多未加
容- adrenaline, winterblooming, dun dun dun
星- half of half
輝- with my tears, shine on you, i wish, ice cream love, you you, in your days, the only one have to forget
定係團OST擺呢度個人OST擺solo?
3. #11 星嗰度加番第二個世界嘅歌?
4. #12 guilty pleasure可以加番張封面相
5. 加番mamamoo+小分隊嘅資料- promise u, better
多謝清
我account係連住Kakao,今日下午入得番
大家快d投票……idol champ
連第2都保唔住咁,唔好話第一
已經好過韓國嗰邊... 韓木唔知去曬邊
大家如果有VPN可以登入埋韓國 IDOLCHAMP 幫手投票啊
想請問聽日官木認證買飛係咪17-20號登記就得?
呢個認證有冇先後次序 對過幾日搶飛有冇影響?
韓國個邊真心弱
VPN 去 K-Side可唔可以用番同一account投?
mcd得1%係咪唔使嘥時間投
多謝你哋去支持佢地,Netflix搵mmm真係認可佢哋既實力同成就

mmm真係一隊屬於舞台既女團,希望佢哋能夠繼續係舞台閃耀
今次回歸拎到獎都係其次 雖然都好想可以有
我都有投既
MCD好難玩,fans買votes 每次50-100票咁投

我都好想好想佢哋可以拎到但而家情況都有啲唔樂觀 大家得閒投下票睇下mv
Most Viewed Music Videos by Kpop Female Artists last week [10/09 - 10/15]

#1 We Fresh - 16.8M
#2 Shut Down - 15M
**#3 ILLELLA - 13.8M**
#4 VISION - 12.9M
#5 Pink Venom - 12.5M
#6 28 Reasons - 7.4M
#7 After LIKE - 4.8M
#8 Talk that Talk - 4M
#9 Kill This Love - 3.5M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞