油卡/入油折扣討論區(35)窮撚/新手專區

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
要去官網先有得揀合併
話說大家shell go用500-100卷係咪都係就咁話入500就得

定係要用完-4.2都要夠500
未計折扣前滿$500就得,用完券後實際只係俾$383.48
今日sinopec 特價$5.8
喺得普通黃卡情況下,請問喺shell go 用600減120,加埋星期六3倍積分係咪最抵?請各位大佬們解答
咁請問原本黃卡4000分換落果啲現金卷係咪會喺轉左shell go之後無左??
Bonus換既$200禮券係sms俾你,去便利店打開個barcode俾佢scan去換正價油/洗車/便利店買嘢,點會冇咗?
今日第一次換左3張4000分,之前未換過,所以唔太識Sor
漏佐張500送100油券,無油券就算星期六都減得6.5
我都想有油卷請問SHK商場係唔係會派卷??但係shell go果600-120唔係剩係可以配普通黃卡果0.9咩??
有冇巴打喺shell apps換過the club積分
上個月有得攞又唔攞上旋轉買或向朋友伸手吧
後悔了
有換過
[member]尋日第一次用,要入去收銀位個職員會俾個優惠碼你出個code, 跟住俾張單你出去俾阿姐入油先收錢。

題外話,入油阿姐話逢二五日,都有入$400 送$80,乜券都唔洗,可以搭普通卡/時光卡[\member]
但2 5 日 冇免費升級 無3倍分
而且核心app券都未有方法取代到…
先頭CS話Shell Go唔用得喔,會唔會係阿姐唔識定改佐
諗住下劑
等星三六 試上面巴打呢招
-4.2 三倍分 -65
佢話「可以搭普通卡/持光卡」,即係唔係講GO+啦
大家準備下個月換幾多the club分
但我諗緊the club個網有乜好買
上過去睇啲野唔係太吸引
2/5 可唔可以再撘400$送65$油卷?用?
要幾耐先換到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞