油卡/入油折扣討論區(35)窮撚/新手專區

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
而家冇啦 一係去旋轉收
想問下用左實體coupon 係咪唔可以用AE
雖然好似太新
但想知有無巴絲試過電話號碼申請完Go
之後先申請灰卡有無問題
感謝
咁啱係附近同著咗油燈啲職員仲驚過司機,問清問楚,第一日所以有個靚女CS係側邊旁住,過程都順利

手頭上冇曬實體券,用住smartone 個優惠頂到有券為止。
竟然
師兄你真係好熟喎
咁而家咪重衰過-4.2 加劵加AE
即係你入油計完所有折扣,實際碌卡銀碼最少係$500
唔可以好似以前咁碌$450入五百幾蚊油
即係你指既指示牌唔係我圖中嗰個?
其實65同埋100券只差5毫所以果D 20蚊買一格100券既人還不如用30蚊買一張65券
同你呢個一樣
咁呢個牌好耐啦,由第一日有GO+就出現了
其實佢都係計折扣前售價滿足要求就送油
即係你基本折扣$4.2,拎$500送$100油券,就咁同佢講入$500就得,埋單實際只需俾$383,都會送$100油俾你的
想搭單問吓,
宜家 shell 係咪一定要用 shell go 入油先可以
星期一同四 減3.X ,
如果就咁用黃色卡 就冇得折 3.X ?
有冇巴打知?
就係我去入油既時侯,職員話唔可以碌少過$500.....
一係佢理解/講錯 一係你理解錯
非ae個個用油劵入500/600埋單都一定少過500
個實付問題主要係for ae/肥仔卡
因為佢地食回贈係計實付
拎呢兩張卡去入油話入500
實際碌出黎得300幾就食唔到回贈
shell 換the club變左800分?
你去間油站第一日轉GO+啲職員唔熟?咁耐以嚟都係我上面講既入法,個個都係咁入一直都冇問題
平時去開九龍灣西入,而家變左要用go+
岩岩裝左app但唔見佢俾我入灰卡資料?
定係用左登記個電話號碼login就已經default綁死灰卡?
thx
依家shell 可以用go plus 既近新卷600-120
再夾實體卷咁?
可以
但係咪無得拎實體卷了
唔好意思,我冇講我係AE
上面有人計埋比你叫入幾多錢先算實付$450
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞