油卡/入油折扣討論區(35)窮撚/新手專區

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想問點樣幾張灰卡入apps?
點解用唔到600減120? 入夠600油都唔得?

咁好茅盾喎,我用深灰卡開Shell Go+,佢送600減120但係又用唔到
你留意返$600-$120張優惠券既條款,寫明只適用於$0.9折扣
咁即係如果我個shell Go+ 係-4.2 張卷係有得睇冇得用
係,但理論上你一開始係$4.2既話根本就收唔到呢張券
明白。咁即係我攞到最盡可以:

星期六去指定免費升級油站
1. 叫佢入$450油
2. 用 $23.09/L計入到19.4L
3. -$4.2/L 優惠減到 19*4.2 = $79.8
4. $450 減 $30卷
5. 埋單 $450-$30-$79.8 = $340.2
6. 賺埋星期六三倍積分同貴分1.5倍積分

係咪咁?
你唔用油券?冇油券差好遠喎
冇油券呀。要上carosell收?驚收到假野
Esso 灰咭-6 三日,想試下入,係咪星期六去九龍灣免費升級最抵?
問下朋友有無SmarTone plus券俾你啦
係,啟德或九龍灣2號站,九龍灣要向土瓜灣方向,唔好去錯對面嗰間
Esso 星期日先 double 分
係喎,我睇錯咗添
更正一下,星期日13/11去入先最抵
okok. 但星期日唔過海,無計
如果時光大法+星期六+Smartone 400送65 呢
時光$500送$100券都輸,更何況$400送$65?
睇住之前班炒時光咭嘅人就好笑
唉diu , 追返post先知九龍區轉晒Shell Go 油站,我九龍人,可以扔咗張時光卡。

唔好意思想問下,所謂400送65 coupon 是咪即係我smatone plus 個apps 送果張?可以夾$550-70 coupon 用對嗎?
未試過用shell Go, 聽日去去試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞