桔梗又告急喇

664 回覆
38 Like 1126 Dislike

想問下大家睇呢篇嘢嘅時候,啲字體係咪忽大忽細?
例如「嘻嘻哈哈」入面,「嘻嘻」係大粒過「哈哈」?
旺角桔梗Cafe宣佈告急 生意累積跌6成

由於經歷了兩年多的疫情政策,由第一次暫停晚市後已出現嚴重影響,至今生意額累積下跌至6成。雖然桔梗都堅持「不賣慘不吐苦不收捐款」,但隨著時間消磨,終於告急,希望各位港人能支持,讓大家一直守護的人、事、地可以延續下去,共同走過這難關。

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.weekendhk.com/1389046/?utm_campaign=WW_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_WW

https://www.weekendhk.com/1389046/?utm_campaign=WW_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_WW
執左佢咪唔洗告急
個老闆咪就係扮女人呃人課金既黑絲
上過新聞啦
有冇人知有咩花生

老闆住公屋嫁 老闆老母住村屋

大家認住
觀塘 牛頭角 果兩間Lagom Kaffe 樂感 都係Ivan Wong條撚樣開嫁!!!
佢老母之前係股東
快啲支持香港大陸通關啦
呢啲份量,質素,價錢除咗大陸遊客邊個幫到你
你都係執左佢啦
躝啦死5毛
19年果陣佢幫好多手joke架!!
P牌引戰狗
1句到尾
兄弟爬山!
我唔再回睇你點引戰
搵你d引戰媒黎re啦
咁我宣布階段性勝利
咁多花生,嗰邊巴打鮮菓又係
Diu原來Ivan Wong偷錢
Peter講嘢都唔好盡信啦
佢都係白卡佬
見有人po 出黎
睇黎三叔想玩互爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞