桔梗又告急喇

664 回覆
38 Like 1126 Dislike
黃尸依家改變歷史, 自己攪出黎既野全部唔認
佢邊隻字唔係講緊桔梗?
你唔好撚學埋共產黨d唯物辨證法講嘢啦
見人屌柒你呢類黃屍就發晒癲咁屈毛
你呢d黃屍事實係柒係唔撚爭氣丫嘛
下Lagom 都係佢地既?觀塘有兩間
雖然我一次都未去過,但你形容得好貼切好有畫面
FB有人講左Lagom只係幫人run,但穿櫃桶底已經比人踼走左,狗改不了食屎
明明黃圈而家都係睇質素行先
就一句黃絲不嬲睇立場唔睇質素抵諉黃圈
唔係長官咪就係自願幫藍絲搞柒黃圈囉
而家有國安法做五毛都大聲啲
可以屌返人轉頭
唔好意思, 我身邊大部份人買黃店嘢都係睇質素
乜你身邊啲人冇腦架?
你都唔方智商高
試過兩次
係我問題
同區同樣價錢食little fresh好過
好玩唔玩 玩屎
邊撚度質素行先??
你呢d三句唔埋第一句就屈毛叫有質素?
你收撚皮啦不如
地直接捐錢俾入面坐緊嘅𡃁仔,how?
黃絲移哂民啦
你最有質素添啦, 三句唔埋兩句人身攻擊, 傻仔
咩團體?
學埋港共中共呢d倒果為因咪最撚有質素囉
你唔撚屈毛有人會人身攻擊你?定係你真係弱智覺得俾人講一句就篤中你痛處
立場行先, 見啱口味咪試
好食咪下次再食
唔好食咪冇下次
正常買嘢食嘢都係咁
不過都係知你下句想講乜, 咪就係"咁咪即係立場行先囉, 傻仔!!"
唔緊要啦, 你工作一部份嚟, 明嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞