桔梗又告急喇

664 回覆
38 Like 1126 Dislike
Link ?
救過手足間嘢難食唔屌得?
使唔使借埋財仔俾佢頂住盤生意?
你係輕度定柏金遜呀,有病睇醫生啦
食過一次,無服務又貴,日光日白天花d冷氣槽仲有老鼠經過,好彩就無跌落來
果間真係撚屌黎 兩舊水一個意粉唔算貴 但咁撚難食 仲好意思收加1,第一次去唔知頭唔知路諗住問佢攞杯水,一鳩指向出面就走左佢,意思要我出面自己攞出到去啲杯都係濕哂有水積 我真係呆撚左
食個濕鳩蝦堡 佢老帽百三蚊真係得粒蝦,條女叫個意粉可以係凍既,屌你老帽啲質素仲西過我去買罐墨魚汁倒落意粉撈勻叮翻出嚟
隔左一年後 同另一個frd 食飯 出到嚟先知佢book左呢檔撚屌,果然冇令我失望 依然咁難食平時大鳩樂都唔算難食起碼都叫填飽個肚 佢要用難食來形容,真係好撚神撚奇可以頂到咁耐
隔離雅蘭旺角鳩咁多西餐lab eat, amplifier, 牧羊, bigpack, 意粉屋,連最難食果間銀城ruby Tuesday、食完都唔記得名既細奀樓上鋪都好過佢 真係cls
Lagom開左一段時間架啦,不過無牌啱啱幾日前比人冚左,所以先要出黎乞兒乞錢
所以佢生存到現在啦,仁至義盡
又貴又冇service又唔好食
大家告急嘅定義可能唔同
可能告急緊未賺夠錢買獨立屋
仲有用支牛搞三叔公水鳩人跟佢炒option
笑撚死 仲有面叫告急
呢類垃圾唔死都無用
你有性格對客人有要求可以呀,但啲垃圾mk 店員完全係趕客,啲野食又貴又垃圾又細份仲未計潮食閣單野,希望間垃圾可以堅持耐啲,個個月蝕撚死佢再執
Noted
食過一次,難食到死,自己煮都好食過佢十倍
人地月入10皮仲要嫌生活平淡
你死佢都未死
黃店就算啦,不分化、可接受、要改善
告你老味急咩,咁撚勁租咁大地方,告急??
快撚執啦咁撚難食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞