用咗iPhone十鬆年想轉會

282 回覆
119 Like 192 Dislike
s23u for sure
用得十年一定係果粉,點會唔知iphone點
追求頂級性能&能效一律建議iphone,要綜合性揀samsung,要影相揀pixel
改手勢的 google play dl
你咪搞錯呢度好多人屌Apple
事實上好多人都用緊iPhone
android唔得
手機台需要多啲你呢類人
自由無價
傳聞Google 下年中都出接機。會唔會平平哋出部pixel 6a試吓an機呀!
AI運算快888變倍
用左iphone十九幾年,今代見到個靈動島真係吊左出聲,今日訂左pixel 7pro玩返真科技。

教主走左咁多年真係毫無新意。。。
2.其實Kaiboard係抄An機既中文輸入法,點會an搵唔到個好用
3.72個鐘我無既? 定係你72個鐘無用過部電話,我反而Macbook就成日要入密碼
以前非智能手機年代,啲人都係成日換機
唔知喺度追咩
講來講去 最後都係用返iphone?
其實就有既
其實好難揀
通常同iPhone比 每部an flagship都抽啲黎同iPhone做比較
咁邊部先係全能機呢?不過通常一係***一係pixel 但pixel得水貨
雙修 14pro max + z fold 4
iPhone適合返工用 係屋企用fold
Z fold 4舊電正常用玩到幾多個鐘
基本上而家都無乜an flagship拎得上枱
sony收皮
LG執7左
asus無人用
pixel得水
華為步步高屌米大陸機

結果得番三叔
倒水電 有時一分鐘1%電咁跌 睇你用嚟做咩
唔打機,工作需要一日會用9-12個鐘左右,多數睇片聽歌。
咁你應該要一日兩叉 個內mon好撚食電
rog phone 6
有3.5mm插 畫面唔會有墨(鏡頭
打機順 有得用按鍵精靈
mon 120定已經144hz
影相時靚時唔靚 但我部rog phone5影風景影得靚過部iphone xs max
game mode有得週調靈敏度 好多野可以教
缺點:
rog phone5粒u會熱 有啲柒
個系統唔會夠pixel黎嫁啦
PRO I 用888好熱, 用緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞