[KPOP] K-POP 2022討論區 (52)

1001 回覆
2 Like 20 Dislike
https://twitter.com/tulipyeo/status/1579292145189781504
佢之前已經畀人鬧過blackface
不過韓國歧視黑人好嚴重,bts都俾人揾到以前歧視黑人
打左填充
好似越打越多份量,誇張左少少
gigi都俾人爆過racist
請夏有工開
https://twitter.com/racismbts/status/1404358127420465157?s=46&t=oeKlxPrvqD3Foh9_FFW1rw

Namjoon唱埋出嚟都唔洗被人cancel
難為豬豬同crush
請夏終於comeback
bts同gigi咁善良都唔鍾意d黑人
証明d黑人真係好乞人憎 bts同gigi都冇錯
幾時完約快啲走啦
出年完約 又多首歌上造星唱
gigi識講英文又上過聯合國演講,一定唔係racist

不過呢單嘢我撐gigi
班濕鳩黑人首首個都加個n word又唔俾人跟住唱,點似gigi咁大方咪都唔開畀班fans唱埋佢嗰份
zoo仲幫fans做埋和音

問題係佢冇fans
又係神話

神話申彗星公司LW方面關於申彗星酒駕及駕駛被盜車輛的立場:

關於今日凌晨發生的申彗星酒駕,首先轉達公司目前為止掌握的內容。

申彗星於10月10日晚11點左右在江南區一家餐廳與熟人聚餐後,在飲酒狀態下,拿著飯店代客泊車職員給的車鑰匙(開車)回家途中,將車停在路上睡著了。之後警方接到報警出警,申彗星因拒絕接受酒精測試而被逮捕。

申彗星對酒駕的事實和在醉酒狀態下不知道不是本人車輛並駕駛的行為沒有辯解的餘地。對所有人表示抱歉。

公司在得知確切情況後,會再次進行告知。很抱歉讓您擔憂。

姨媽唔記得請臨記
搵埋片餵埋下面留言條友都係唔信

認真,牙crush點會夠薑眾目睽睽之下對黑人拒之門外
佢仲要賺錢交稅post追擊文上story
即係又係有班人玻璃心?
佢好似勁多女fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞