[KPOP] K-POP 2022討論區 (52)

1001 回覆
2 Like 20 Dislike
Aya 已經Flop 咗
咁咪得返兩條路
Stray Kids係咁講英文

You got me losing patience
걷잡을 수 없는 emotion
떠올라 네 모습, I never feel alright
수많은 감정이 충돌해 왜 이래
Rolling in the deep inside my head
You got me bad
무장해제
신속하게 네게로 moving, on my way (Oh)

Why do I keep getting attracted?
자석 같이 끌려가 (Oh)
I cannot explain this reaction
이것밖에 one-four-three
Why do I keep getting attracted?
네 모습만 떠올라 (Oh)
I cannot explain this emotion
One-four-three, I fuck you

Heartbeat, 나의 모든
상태 지금 위기 (위기)
너의 모습 ain't no false
나의 속맘 다시 repeat (Repeat)
去viu
仲有冇位好似好耐冇見viutv師
佢同金請夏一齊cb一齊消失
今日Week3啦
人地豬粉好pound of gigi係聯合國淡淡定定照稿讀成分鐘英文架
上面得果幾隻字對佢黎講濕濕碎啦
著錯咗gigi size
gigi應該穿唔落
都好新啦下話

lm
ANTIFRAGILE
high heel 唔岩碼應該行唔到路

佢地用膠水黐住腳板?

肥GI成身嘅肥膏都ANTIFRAGILE
罵吧罵吧,打吧打吧。
人生就係黎大戰一場,打個你死我活先有意義,先感覺到活著。
太后追緊po
瞓左無睇,想問下韓國新城頒左幾多個獎?
巧巧聽的歌
Meet you in dinner
屌wm炒撚曬車 導狗你搬啲唔搬啲
當韓國人係盲閪?買咗字體就解釋到所有野?
仲要post係官咖唔敢post twitter
萬聖節相關嘅顔色咁多 又跟住用紫色湖綠色
金起範有場打歌戴嘅accessory同佢個專輯cd似樣
歌單表設計又差唔多 airkit舊野同gasoline logo又似樣
其實已經唔係plagiarism 根本跟足金起範嘅正規二輯專輯設計
連mv teaser都copy n paste
https://twitter.com/keybuml0ve/status/1577842053576523776?s=21
吸血鬼concept係咪要吸金起範嘅血(人氣)
痴熱度痴撚到上咗兩次熱門 wm再解釋多次又上多次熱門本身冇人知李彩演要solo出道 抄到韓國人知佢要出道
sm都係靠抄襲起家㗎啦
aespa次次cb都俾人搵到係左抄右抄,佢哋唔抄都冇人知佢哋出道
最叻就係抄完俾人發現咗之後就請番個artist參與佢哋個創作團隊,講面皮厚就一定sm第一
大家都係同一條船上,都唔明做咩搞到咁大爭議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞