Kanye West 穿上「white lives matter 」出席時裝周,引來多名名人不滿及離場!

262 回覆
1580 Like 12 Dislike
黑人槍毒搶殺你唔撚講?歧視好多時都唔係源於種族,係個本身人格。班穆斯林去到歐洲,用返之前果套見到女人就搞。支那人黎香港彌敦道屙屎,吐口水,攤大手板拎福利然後走返支那住大屋,我又要學狗官咁講包容呀?你移民唔融入人地社會,帶埋d劣質文化去,好意思話人歧視?你食撚懵左?
原來佢支持特朗普,難怪佢會支持白人至上主義,物以類聚真係無錯
All lives matter 對佢地嚟講都係歧視佢地
我又講Asian lives matter 又得唔得
白人都會犯罪,點解要特別放大黑人嘅行為?

如果你認為有人呃福利呃公屋,未走去舉報佢地(分分鐘唔少土生土長香港人都係咁

針對個人行為係冇問題,但右膠右癌就一刀切將個別行為放大到整個種族/宗教

同埋唔好覺得香港人好優質,好優越啦
好彩係黑人著
白人著呢件野應該死𠹌咗
你用政治聽音樂 冇得講啦
https://youtu.be/mO29T1HFwxc
其實條友講野有時係幾有point
D係貧民區自甘墮落既垃圾黑鬼會咁樣形容果D靠自身能力賺到白人錢既黑人
Women lives doesn’t matter
你依啲左膠真係撚樣嚟,明明香港人係弱勢低支那人兩三等,又可以將兩樣拉埋一齊然後話鳩香港人,真係屌你老母影衰左翼你條垃圾
Asian lives matter
佢attention seeker
唔好理佢就得
>白人都會犯罪,點解要特別放大黑人嘅行為

13/55
外國有樣好撚癲嘅係,如果遇到黑人幫白人,佢哋會話個黑人唔係真正黑人
多得佢,令我覺得女權都係onlun9
一早block 咗但都會忍唔住想屌下,唔
明依啲係乜撚嘢人嚟,現實生活有幾撚失敗
家下調返轉頭呀左膠

你訓揀咗幾耐呀
白人都會犯罪,點解要特別放大黑人嘅行為?

如果你認為有人呃福利呃公屋,未走去舉報佢地(分分鐘唔少土生土長香港人都係咁

針對個人行為係冇問題,但右膠右癌就一刀切將個別行為放大到整個種族/宗教

同埋唔好覺得香港人好優質,好優越啦
家下調返轉頭呀左膠

你訓撚咗幾耐呀
》白人黃種人都係人,點解要特別強調BLM? 唔講ALM?

Basic野
黑人力架
全球最大歧視人種族N**ga
你覺得被歧視咪死返支那就地屙囉,畜牲應該去返牧場,唔係響城市馬路度行
下次著Only Black Lives Matter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞