Kanye West 穿上「white lives matter 」出席時裝周,引來多名名人不滿及離場!

262 回覆
1580 Like 12 Dislike
條左膠唔識英文同數學架
算啦
Whites, who are 60% of the population, were 46% of persons arrested for non-fatal violent crimes, and 39% of those arrested for serious non-fatal violent crimes.

仲未計黑人比美國警察針對而導致嘅無理拘捕
黑人比白人歧視咁多年,而家黑人反抗,反而比人話想拎好處其實只係一班白人/精神白人想維護自己利益

ALM背後邏輯就係:我白人條命都好緊要,你班黑人唔好屌白人,但忽視咗黑人一路比白人歧視嘅歷史
做乜撚 粗字型啲?
呢樣野真係黑人先做得
Whites, who are 60% of the population, were 46% of persons arrested for non-fatal violent crimes, and 39% of those arrested for serious non-fatal violent crimes.

刪除呢段野先,我柒咗,唔應該咁反駁

數字上黑人犯罪率高,背後可以由於美國警察嘅無理拘捕美國警察一向都針對黑人
Fashion 都敵唔過政治政確 
幻想 devil wears prada 入面 Anne 係黑人,個編輯即刻被炒加 cancel 
黑人讀書唔叻有配額

希望運動唔叻嘅黃人都有
算啦,放過佢啦,佢都唔敢面對事實
但美國而家活躍啲黑幫都係黑人同拉丁人為主
佢都唔敢駁明明黑人玩race card 仲勁過白人

反而係佢不斷放大白人玩race card

條撚樣分分鐘連美國都未去過就鳩up
成日滿口平等鬧人歧視果班先係歧視得最勁
Kanye West 好波
黃人唔需要啦,唔夠慘。

黑人最慘,所以要用blm嚟補償
你真係好撚柒

夠啦屌
你了解下點解有BLM出現先啦
真係救撚命,了解完就更加唔明點解無ALM 啦

根本BLM 就係變曬質,你講由來同之後變質無衝突㗎傻鳩
你不如真係去一轉美國,感受當地黑人諗乜,然後講下race card 依個問題啦屌
BLM已經反映咗黑人諗緊咩
計Black on Black crime一早有人講左係遠高於White on Black crime.

佢地啲思維同支那人一樣。
外人對佢地少少不敬(其實unintentional )就辱華,佢地自己對反自己支那人幾殘暴就冇問題。
白人對黑人對得唔夠上賓式待遇就racist,黑人對自己黑人(及亞裔)殘暴就regular crime.

左膠同支那人一樣至愛搬龍門
好嬲好嬲 你明明係黑人 點解都要歧視黑人!! 自己人不打自己人
白人低人一等
source?
有冇人記得all live matter果件亞洲女人
西哥不嬲行得好前

以前出power嗰陣主流都未開始講/重視黑人權益

到而家人地又見啲濫用黑人權益做特權到連黑人都頂唔順時咪講white lives matter去撚鳩班hypocrite
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞