Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入

1001 回覆
68 Like 32 Dislike
正常使用唔會出紅燈

每次加水都要倒咗啲舊水佢
客服唔係話冇咩
點解用 app customize,隔一排就幫我加10ml,咩bug黎
Philips 垃圾 app
等你飲多d水
雙十一淘寶買真係好撚平
基本款6910(大陸叫6800)個d 人仔1200 左右有交易, 連運費我諗港幣1500左右
高級款 6920(大陸6860) 人仔2500再送多一個filter,香港淨機都要>4000
而且大陸有好多款喺香港根本冇得賣,有好多幾有其他功能,我估計可能遲啲多人入香港…
買之前特登搵吓,原來飛利浦飲水機,基本上剩係得香港同中國兩個市場,外國係冇得賣嘅,自己諗吓點解
人地本身一開即飲
今天開箱6860,要run 5次,用咗30L 水嚟洗機 ,搞咗幾耐 同埋其實個6L 水箱,用咗4L半左右就叫你換水
你哋每次換水係點換?成部機搬去sink盆倒水加水定係搵個水樽分幾次加滿水就算?
點解會係成部機?你係邊隻型號?
正常係拎個水箱出嚟倒水再裝水放返入去
未買,就係諗緊買唔買所以問定先
想問係唔係加個旅行轉插就得,驚大火數危險
請問點解用左66L仲係99%既?

呢部野可以唔使煲水立即飲?

祝君好運

我對呢個牌子好有保留
如果你有了解過呢種過濾技術嘅話應該唔會提出呢個疑問

btw 同呢個牌子冇乜關係
真心cls,同一款機換個三腳頭換個靚d包裝盒就賣貴1/3
咪當係買個保養,始終話晒係電器,一個唔好彩有問題都唔知點算
但有冇保養?
報告番,買左ADD6915 DG,但屋企人話唔好用,實則唔識用又唔想學,老母禁多兩下都懶,用番用左5年個電熱水煲加保溫瓶,結果想慳位計畫破壞,仲多左野
呢部仲要特別多掣㩒
Breville 定Phillips 好
Phillips 出水慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞