Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入

1001 回覆
68 Like 32 Dislike
原先係大陸三腳 有水線 換13A插無咩特別
其實應該可以照飲 但我自己喺水喉度都裝咗濾水器 所以平時都直接裝過濾水入部水機 so far 冇病痛
硬係覺得屋企個萬年水煲煲出嚟嘅熟水+放隔夜再飲 個污糟程度應該同你直接飲水喉水差唔遠有陣怪味
請教下,wifi有咩功能,係touch panel控制唔到?
可以用app連接
set指定水溫
睇用水量
filter 損耗量等等
philips應該俾返錢樓主

呢個Post應該令到好多人買左
係咪好出色
其實.先唔講健唔健康d

filter左既水係真係好飲d.講緊比傳統冇filter既加熱水機加熱完之後放凍去再飲

先唔講要時間去等佢凍

真係有怪味

有d除氯既好d.但都唔及真係有filter既水機

唔講健康.飲啖水都好飲d先啦
講起沖茶淡左.又好似係
不過我覺得飲落去.連茶都"清d.滑d".唔識講

當然.我唔係真係咩沖茶專家.我都係普通茶葉沖

的確係.其實3000幾蚊.冇咩投訴啦[soasd]

我買個時2000幾好抵玩
佢應該係指部機仲可以供水
係因為部機入面都有大約1L容量儲存過瀘左嘅水(唔計水箱)
水箱(未過濾)其實得2-3L
但因為過瀘係慢過出水, 所以水箱無水(有響聲)最好即刻換
如果唔係入面無哂水, 你先倒水>加水>再等佢過瀘有排搞
我部机用咗個零月而家用E9
睇完樓主個Po心思思想買
熱水溫水二合為一慳返啲位
其實你喺出邊食野好多時係直接飲緊水喉水,或者多兩塊檸檬去左d鐵銹味
我諗起pizza hut d水
我屋企都一個月出事好彩係行直接換台正常
淘寶電壓係幾多?
食到110-220v?
我個app成日顯示部機個溫度係58度 但明明部機啲水係得31度 然後係app度㩒洗機又冇反應 有冇人一樣
個app有寫現時水溫架咩
其實我都唔知佢個app溫度係咩意思但總之就同部機顯示唔同
如果你係講水溫嘅話應該得一個功能
你想佢而家出水嘅溫度係幾多
請教下用家們,睇緊港版6910 VS 6911L,其實係咪相差WIFI連APP? 連APP有咩特別功能特別野睇架? 差價成7舊水...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞