Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入

1001 回覆
68 Like 32 Dislike
水通道蛋白係乜鳩野黎
係呀,我係home square 玩過,真係即出凍水
夾埋Arke 隻co2 打氣機,夏天有即凍(無雪味)既梳打水,真係好爽
另外就係應該少d 水垢問題
同埋咩UV 個d佢都好似有
https://www.youtube.com/watch?v=p-_uPpbw1oA
唯一要屌既就係玻仔有部黑色型到仆街,我地永遠得白色,又輸比玻仔
但我睇返片入面啲人嘅留言好似唔係咁正面
邊到?!
我就咁睇youtube啲片咋 不過都唔算開箱片嘅
Share 下 睇下有咩壞處我都未買
我想問濾水嗰盞燈係咪會長著
sor 原來我睇錯咗第二個channel
唔知係咪香港代理黎個channel 名叫香港潔淨水
應該係冇講壞處的
睇到啲comment / feedback 都係ok 啲水會甜d
但呢個價錢真係買唔落手 只係方便咗唔洗入水倒水同有凍水出
反而巴打你講果部整sparking water機就有機會可以拎燒肺卷屌屌佢
我係用3m filter 水龍頭出,配合冇filter既即熱水機咁用,咁既組合都唔錯,如果要洗野煮野要拎過濾左既水就直接水龍頭拎都方便
用3m,唔煲直接飲,要熱水就用即熱水機,因為水箱係入3m已過濾既水
太耐唔用 之前之後都要清空兩次 同抽起成支濾芯包好放雪櫃
說明書井嘅
巴打用邊部機 我都打算用依個組合
bruno ja
飲咁少水都1年換1次
d 水擺到過期,未飲完就出”水滴X”要倒
都係一年到期

我仲要 doulton完先入水箱
睇嚟係count時間多過計filter污唔污糟
add6815 入唔入得過
想問各位用家. 有野樣搞唔清楚

出左換水燈時. 其實水箱水仲用唔用得, 要唔要倒晒之後先再加水?
或者直接加水落水箱就可以?

唔建議直接加水
剩返低嗰啲俗稱叫做廢水 說明書有講
最好倒晒之後先再加水
宜家大陸最新係邊部?
終於買咗filter
包裝根本就係for港版用 繁體字
$425 平香港兩舊水
邊度咁平 呢支係港版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞