有冇ching有睇《跑跑卡丁車》職業聯賽

403 回覆
291 Like 20 Dislike
仁秀:
https://youtu.be/IaHjU7oYynw?t=508
呢兩下準到癲
明知全場高手個個都反應快
都夠膽咁樣去擋 仲要擋兩個都擋中
不過好可惜呢場拎唔到第一
據講尾流+三流都係從其他選手學返嚟
最常見都係李宰赫同朴仁秀用
但是刀劍野外修練館就好神奇
最後落地+石橋斷空好食落地位+起飄操作
落地後要雙飄先唔會撞木橋左邊木柱

單挑好似李宰赫咁貪心啲快啲拎優勢係應該
但好似8人混啲柳昌賢咁貪心法就損人不利己
自己保唔到第2嘅7分之餘仲要名次大洗牌
超越即係咩?
童年回憶太耐冇接觸 等緊年尾出第二代玩返
整多條bar出嚟

架車撞/行就會集氣

集夠一定氣就可以手動開

所以宜家有3段加速

1.加速器 2.尾流 3.超越系統
哇 咁開氣+尾流+超越咪好撚快
愈改愈快棄咗game
sr年代最好玩
咖哩真係有料
爆哥最後一刻停車 全場尖叫
鍵盤戰士
其實只係一秒左右爆衝一下
你睇刀劍單挑嗰場就知大約有幾快
岩岩DOWN返抽到架魔音V1有超越系統 我想問有冇話要禁埋咩制去開
我暫時都係打電腦又唔見佢地比賽個條BAR
城堡 爆哥計時PB輸好多 專登唔揀

條bar響度,個Ex logo着燈就㩒空白鍵開
文浩俊youtube條片下面啲留言
我睇namu wiki佢比人寫到臭晒
爆哥真心勁
今晚5點 團體總決賽

LSB vs KDF
https://youtu.be/82kiO1bxc9w

隊員名單

LSB
朴仁秀 - 新三巨頭 / 人氣最高 / 團體4冠 / 個人決賽單挑全敗
金勝太 - 舊四大天王 / 7冠王
朴眩秀 - 團體3冠 / 仁秀後面的男人
鄭承河 - 團體2冠
爆哥 - 應屆冠軍 / 10萬人大台 / 有機會打單挑

KDF
李宰赫 - 新三巨頭 / 現役公認最強 / 個人賽4冠王 / 團體決賽單挑全敗
劉永赫 - 舊四大天王 / 文浩俊前宿敵 / 7冠王
宋勇俊 - 個人賽1亞2季 / 宰赫後面的男人
盧峻賢 - 單挑Ace
李恩澤 - 道具Ace / 團體4冠
個個等緊佢剃頭今次真係連自己嘅fans都唔撐佢
乜宜d game都有職業聯賽
佢啱啱出果陣玩過 好似十幾年前
有無link?
https://youtu.be/YONyAFsbtLQ

其他片得幾十個留言。唯獨最新條片就400幾留言
跑跑好早已經開始有職業聯賽
個時LOL都未season 1
幾時出新世代跑跑 想玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞