有冇ching有睇《跑跑卡丁車》職業聯賽

403 回覆
291 Like 20 Dislike
好耐冇玩過隻game但2019年偶然接觸到韓國有呢個聯賽 仲搞埋三服邀請賽 覺得真係勁好睇

跟住開始有睇開爆哥同繼續follow個聯賽 個人賽冠軍係李宰赫爆大冷攞冠軍 之後就一路支持ROX 依家支持KDF

點知台灣個爆哥今年第一次參賽 居然就贏咗李宰赫拎冠軍台灣嗰邊YT有10萬人睇佢 Twitch都有7萬 估唔到呢隻game仲有咁多人關注

今個星期六就係團體賽總決賽 唔知香港有冇ching會睇?可以一齊討論下
隻game宜家係咪仲係pay to win?
間唔中有睇爆哥channel
你有爆哥嘅實力 渣板車都夠做
有無link 睇下d 精華
爆哥真係好正又好笑又勁 依家7萬人大台真係勁癲 拍得住toyz
睇住佢直播攞獎,最尾停車奪冠嗌左出黎
https://youtu.be/AtixlLQSaoY
總決賽first stage (搶80分) 前二晉級單挑

https://youtu.be/SxQgIJ3rQ3c
總決賽1v1 環節
爆哥打四冠王李宰赫 精彩到癲

依家嘅跑跑真係好好睇 節奏感超舒服
好癲 自己創造出嚟嘅路線自己破解
我睇李宰赫咁耐只有佢撚人 第一次見佢比人撚得咁慘
條友冇課金
痴線 d路線好極致
李相赫
李宰赫
無玩過 想問下停車贏佢係咩意思
想當年練連噴 到最後都係唔識㩒
最尾停車擋後面車手係有兩個原因
講解下先
最尾個張地圖停車個位可以用爆哥自創既一招叫'360倒車入庫'最快速過終點
原因一
用'360'呢招之前你個入線甩尾既位置要幾準確下先得
但爆哥發現基本上只要係用'360'既位置阻到後面車手少少
後面既車手一定會失控
所以爆哥最後停車既目的就係想搞到李宰赫失控
原因二
雖然'360'呢招係由爆哥自己發明
但係比賽時自己用'360'既失敗率極高 反而其他車手成功率都幾高下(所以呢張圖係爆哥既心魔圖)
所以爆哥最後決定行保守路線 用原因一既方法取勝
太爆了 阿狠!
太神啦咖哩拌飯
冇玩跑跑,但平時都睇開賽車
有日碌碌下IG見到精華覺得跑跑都幾好睇
前兩日睇左直播拎冠軍
咖哩拌飯,外賣,外賣
之前睇開咩夜
爆哥真係台灣之光 今次比賽真係好撚勁

第一次以外援資格參賽就拎個人賽冠軍 團體拎埋就不得了
睇足全程
本身都無諗過爆哥拎到冠軍
畢竟第一次對李宰赫既十六強勝者組
個陣跌左落賭者組
點知冠軍賽打到咁勁 單挑撚到李宰赫咁樣

我無玩過隻game 但係好鍾意睇爆哥yt
總決賽好精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞